Νέα οθόνη AOC 23.6″ με ανάλυση 4K σε compact μέγεθος

aoc_U2477PWQ_front_liquid_design

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει μία νέα οθόνη υψηλών προδιαγραφών με ανάλυση 4K σε compact μέγεθος για να ταιριάζει σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Η 4Κ οθόνη U2477PWQ 23,6″ (59,9 εκ) εξοικονομεί χώρο και παρέχει στο χρήστη εντυπωσιακή UHD ανάλυση 3840 x 2160 pixels. Το PLS panel προσφέρει τη βέλτιστη ομοιομορφία χρώματος σε κάθε γωνία θέασης και εκμεταλλεύεται το 100 % της χρωματικής γκάμας sRGB. Με το εξαιρετικά γρήγορο HDMI 2.0 εξασφαλίζεται bandwidth έως 18 Gb/δευτερόλεπτο, που επιτρέπει την απρόσκοπτη αναπαραγωγή 4K video, όταν π.χ. συνδεθεί με ένα 4K Blu-ray player, 4K βιντεοκάμερα ή 4K κονσόλα gaming. Η οθόνη διαθέτει διαχρονικό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής ενώ η ανάγλυφη και διαφανής βάση της εντυπωσιάζει σε κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο.

Εντυπωσιακή 4K ανάλυση σε πρακτικό μέγεθος

Πολλοί χρήστες έχουν συνηθίσει τις οθόνες υψηλής πυκνότητας pixel, για παράδειγμα αυτές των smartphone, και έτσι επιθυμούν να έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας στις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους. Ωστόσο οι περισσότερες 4K οθόνες ενσωματώνουν την επιβλητική 4Κ ανάλυση των 3840 x 2160 pixels σε μεγάλα μεγέθη οθονών που δε χωρούν απαραίτητα σε μικρότερα γραφεία. Η νέα AOC U2477PWQ προσφέρει μία compact λύση για όλους: με μέγεθος 23,6″ η οθόνη αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήστες που αναζητούν 4K λύση αλλά δε διαθέτουν μεγάλη επιφάνεια γραφείου. Επιπρόσθετα, με το νέο λειτουργικό Windows 10, ο εντοπισμός και η ρύθμιση των 4K αναλύσεων έχει αυτοματοποιηθεί ακόμα περισσότερο, ως αποτέλεσμα η χρήση του 4Κ γίνεται ευκολότερη στις οθόνες κάθε μεγέθους ή τύπου. Ο συνδυασμός της 4K ανάλυσης με το compact μέγεθος οθόνης προσφέρει ακόμα πιο υψηλή πυκνότητα pixel, γεγονός που διασφαλίζει εξαιρετικά ευκρινή εικόνα και πεντακάθαρη αναπαραγωγή φωτογραφιών και 4K video. Οι χρήστες πλέον δε χρειάζεται να κάνουν scroll ή να μικραίνουν τις εικόνες για να τις βλέπουν ολόκληρες και να απολαμβάνουν ταυτόχρονα κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Επαγγελματική ισχύ panel

Το PLS panel προσφέρει ζωντανή καθώς και πολύ ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και διαθέτει ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° – οριζοντίως και καθέτως. Τα PLS panel χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά καλή χρωματική ομοιομορφία σε κάθε γωνία θέασης. Η 8-bit υποστήριξη χρωμάτων και η sRGB χρωματική γκάμα ολοκληρώνουν την υψηλή απόδοση της οθόνης. Έτσι, η U2477PWQ προσφέρει ζωντανές εικόνες, κάτι που την κάνει ιδανική για επαγγελματίες χρήστες όπως γραφίστες, φωτογράφους και κινηματογραφιστές που προτιμούν το μικρότερο μέγεθος οθόνης. Επίσης, οι απαιτητικοί οικιακοί χρήστες βρίσκουν μία ικανοποιητική λύση για την επεξεργασία των προσωπικών τους φωτογραφιών και video. Ακόμα και αν οι εργασίες αυτές είναι χρονοβόρες, η οθόνη προσφέρει μια χρησιμότατη τεχνολογία για την αποφυγή της κόπωσης των ματιών του χρήστη: το Flicker FREE βοηθά στη μείωση του ανεπαίσθητου, πλην όμως κουραστικού για τα μάτια τρεμοπαίγματος.

Διαχρονικός σχεδιασμός, πλήρης εξοπλισμός

Η κομψή σχεδίαση της οθόνης τραβάει τα βλέμματα σε κάθε εργασιακό χώρο. Με το ανάγλυφο φινίρισμα και τη διάφανη βάση, η οθόνη συνδυάζει τη διαχρονικότητα με τη μοντέρνα αισθητική. Την απόδοση ολοκληρώνουν πληθώρα εργονομικών επιλογών: οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το ύψος, και να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία pivot ή κλίσης της οθόνης για να βρουν την ιδανική θέση για μία υγιή στάση. Επίσης η οθόνη είναι πολύ καλά εξοπλισμένη με προηγμένες υποδοχές. Πέραν της εξαιρετικά γρήγορης HDMI 2.0 εισόδου που αυξάνει σημαντικά το bandwidth έως 18 Gb/s και επιτρέπει αναπαραγωγή 60 fps 4K video, διατίθενται θύρες MHL 3.0 και DisplayPort 1.2. Το MHL επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενο από ένα smartphone ή tablet ενώ την ίδια στιγμή η φορητή συσκευή φορτίζεται.

Η AOC U2477PWQ είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο του 2015 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €399. Όπως και σε όλες της τις οθόνες, η AOC προσφέρει εγγύηση 3 ετών με υπηρεσία επί τόπου αντικατάστασης.

Loading