Κρατήστε χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τις gaming οθόνες G1 Series της AOC

Η AOC, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών Η/Υ, προτείνει μια από τις καλύτερες ιδέες για δώρο Χριστουγέννων σε εσάς ή τους αγαπημένους σας: μία ολοκαίνουρια gaming οθόνη! Με την έναρξη της εορταστικής περιόδου που τα ράφια των φυσικών καταστημάτων και των e-shops έχουν γεμίσει με τίτλους παιχνιδιών AAA, είναι η τέλεια στιγμή να αποκτήσετε μια νέα gaming οθόνη AOC και να απολαύσετε αυτά τα παιχνίδια. Η νέα σειρά οθονών G1 Series προσφέρει το ιδανικό πακέτο με τον πιο ελκυστικό κυρτό σχεδιασμό, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, 1 ms MPRT (Χρόνος Απόκρισης Κινούμενης Εικόνας) και τρεις επιλογές μεγέθους οθόνης για κάθε γούστο: 24” (59,9 εκ), 27” (68,6 εκ) και 31,5” (80 εκ).

Ο χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος για τους λάτρεις του gaming χάρη στο λανσάρισμα πολλών εντυπωσιακών και πολυαναμενόμενων AAA παιχνιδιών και των ποικίλων προσφορών που ενισχύουν τον gaming εξοπλισμό τους. Είναι επίσης η καλύτερη περίοδος για να χαρίσετε ένα τέλειο δώρο στους gamer φίλους σας.

Η καλύτερη παρέα για τα πολύωρα, χειμωνιάτικα gaming sessions θα ήταν μία κυρτή gaming οθόνη από την AOC, με εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά των gamers όπως το FreeSync, ο ρυθμός ανανέωσης 144 Hz, 1 ms MPRT και μία εργονομική βάση με ρύθμιση ύψους.

Οι gamers συχνά ξεχνούν πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια gaming οθόνη στην εστίαση, την ακρίβεια, και την απόλαυση ενός παιχνιδιού, γι’ αυτό και η AOC εξηγεί τη σημασία των gaming οθονών, καθώς και τους λόγους για τους οποίους η G1 Series αποτελεί την τέλεια επιλογή:

  • 144 Hz ρυθμός ανανέωσης: Οι οθόνες C24G1, C27G1 και C32G1 εμφανίζουν έως και 2,4 επί όσα πολλά καρέ ανά δευτερόλεπτο σε σύγκριση με το ρυθμό ανανέωσης 60 Hz των συνηθισμένων οθονών, εξασφαλίζοντας μια "συνδεδεμένη αίσθηση" με το παιχνίδι.
  • 1 ms MPRT ή 4 ms GtG: Εκτός από τις 4 διαφορετικές ρυθμίσεις για την υπέρυθρη απεικόνιση pixel, οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία MBR (Reduction Blur Motion), επιτρέποντας το συγχρονισμό strobe backlight φωτισμού με το ρυθμό ανανέωσης, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί για τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της φωτεινότητας και των εικόνων με πλήρη ευκρίνεια.
  • VA panel πλούσιο σε αντίθεση: Οι VA (Vertical Alignment) οθόνες συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα panels τύπου TN ή IPS, δηλαδή την ταχεία απόκριση των TN panels και την ακρίβεια των χρωμάτων καθώς και τις ευρείες οπτικές γωνίες των IPS panels, και υπερέχουν και των δύο με εκπληκτική αναλογία 3 φορές υψηλότερη αντίθεση (3000:1 στατική αναλογία αντίθεσης).
  • Κυρτά panel (1500R για 24”, 1800R για 27” και 31.5”): Η καμπυλότητα των οθονών της σειρά G1 Series επιτρέπει στους χρήστες να αισθάνονται σα να τους αγκαλιάζει η οθόνη, και να τους περιβάλλουν τα γραφικά που εμφανίζονται. Επίσης, μια κυρτή οθόνη προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία προβολής για οποιοδήποτε περιεχόμενο στις άκρες της.
  • Adaptive-Sync: Η μεταβλητή υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης επιτρέπει στην οθόνη να ταιριάζει το ρυθμό ανανέωσής της με το ρυθμό πλαισίου του GPU (με τις υποστηριζόμενες μονάδες GPU της AMD), εξαλείφοντας έτσι το σκίσιμο, όπως επίσης το τραύλισμα και την αυξανόμενη καθυστέρηση εισόδου που προκαλείται από την ενεργοποίηση του V-Sync με σκοπό την απαλλαγή από το σκίσιμο.
  • Gaming χαρακτηριστικά: Η G1 Series διαθέτει επίσης ένα τεράστιο αριθμό χαρακτηριστικών άνεσης για gamers: τη λειτουργία Game Color της AOC που ρυθμίζει τα επίπεδα κορεσμού, Game Mode Settings για εύκολη επιλογή προκαθορισμένων ρυθμίσεων για διαφορετικά είδη παιχνιδιών, τη λειτουργία Dial Point για crosshair overlay, τη λειτουργία Low Blue Light και την τεχνολογία Flicker-Free για εκτεταμένη gaming απόλαυση, και πολλά περισσότερα…

Για τους αφοσιωμένους οπαδούς των esports προτείνουμε και την πιο πρόσφατη, ξεχωριστή οθόνη της AOC την G2590PX/G2, αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην AOC και την ομάδα G2 Esports.Πρόκειται για μια οθόνηTN panel τριών όψεων χωρίς πλαίσιο με ανάλυση 1920 x 1080, FreeSync υποστήριξη, και 1 ms χρόνο απόκρισης. Η G2590PX/G2 είναι όμορφα διακοσμημένη με τα επίσημα εικαστικά samurai και λογότυπα της ομάδας G2 Esports, ενώ προσφέρει έναν μοναδικό σχεδιασμό που θα συμπληρώσει τα γραφεία των φανατικών gamers.

  • Η οθόνη G2590PX/G2 είναι ήδη διαθέσιμη στην ενδεικτική τιμή λιανικής 369€.
  • Η G1 Series είναι διαθέσιμη τώρα στις ακόλουθες τιμές λιανικής : C24G1 199€, C27G1 249€ και C32G1 299€.
Loading