Apple Arcade: Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου με τιμή μόλις $4.99/μήνα

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων iPhone 11 και iPhone 11 Pro, η Apple προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις για τη συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το ντεμπούτο της θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες με τιμή μηνιαίας συνδρομής $4.99 και δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για έναν μήνα για τους νέους χρήστες.

Το Apple Arcade θα σου δίνει πρόσβαση σε μια ειδικά επιλεγμένη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 παιχνίδια, ορισμένα εκ των οποίων θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα για τις πλατφόρμες της Apple, τα οποία θα μπορείς να παίζεις σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Η υπηρεσία θα έχει τη δική της ξεχωριστή κατηγορία στο κατάστημα εφαρμογών App Store και όλα τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα χωρίς διαφημίσεις και χωρίς in-app συναλλαγές.

apple-arcade-1.jpg

Οι γονείς θα μπορούν να προσαρμόσουν κατάλληλα τις ρυθμίσεις ασφαλείας και να παρακολουθούν πόση ώρα ξόδεψαν τα παιδιά τους στην υπηρεσία Apple Arcade, βάζοντας και χρονικά όρια για τη χρήση. Όλα τα παιχνίδια θα προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης συνέχειας σε άλλη συσκευή (continuity) και θα επιτρέπεται το download για να παίζεις offline! Κάθε λογαριασμός Apple Arcade μπορεί να διαμοιραστεί με έως 6 άτομα της οικογένειας και υποστηρίζονται τα περισσότερα τηλεχειριστήρια/gamepads για iPhone/iPad.

apple-arcade-2.jpg

Στο εγχείρημα της η Apple έχει την υποστήριξη κορυφαίων εταιρειών και ανεξάρτητων studios για τη δημιουργία και σε ορισμένες περιπτώσεις την αποκλειστικότητα παιχνιδιών για το Apple Arcade. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Capcom, Konami, UsTwo Games (Monument Valley), The Game Band and Snowman (Alto's Adventure), Giant Squid, SEGA κ.ά.

Loading