Apple: Νέο event στις 10 Νοεμβρίου για τα πρώτα ARM-based Mac!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά, καθώς η Apple ετοιμάζει νέα εκδήλωση για τις 10 Νοεμβρίου 2020, την τελευταία πιθανότατα για το 2020. Η πρόσκληση συνοδεύεται από τη φράση “One More Thing” και όλοι ποντάρουμε στην παρουσίαση του πρώτου ARM-based Mac με δικούς της επεξεργαστές.

Η Apple είχε προαναγγείλει τη μετάβαση σε δικούς της επεξεργαστές τον περασμένο Ιούνιο στο πλαίσιο του WWDC 2020, σε μια ιστορική απόφαση να αφήσει τη συνεργασία με την Intel μετά από 15 χρόνια. Η εταιρεία υπόσχεται σημαντικά καλύτερη απόδοση και μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση χάριν στη δική της αρχιτεκτονική και με δεδομένο όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από πλευράς επιδόσεων στα iPhone και τα iPad, είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζει τι κάνει.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 10 Νοεμβρίου 2020 για να δούμε τη νέα εποχή στα Mac.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading