Apple TV 4K: Νέα έκδοση με A12 Bionic επεξεργαστή και Siri Remote

Στις πιο “γήινες” ανακοινώσεις της ημέρας έχουμε πλέον ένα νέο Apple TV 4K με A12 Bionic επεξεργαστή και ολοκαίνουργιο τηλεχειριστήριο Siri Remote.

Σύμφωνα με την Apple, ο επεξεργαστής A12 Bionic προσφέρει δραματική βελτίωση στην απόδοση των γραφικών, την αποκωδικοποίηση του video και την επεξεργασία του ήχου, ενώ φέρνει υποστήριξη για HDR σε υψηλά frame rates και Dolby Vision video στα 60fps.

Μια νέα λειτουργία είναι η αυτόματη ρύθμιση των χρωμάτων και της αντίθεσης στην εικόνα της τηλεόρασης του χρήστη με τη βοήθεια του iPhone, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μεταβαίνει χειροκίνητα στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.

apple-tv-4k-new-1.jpg

Φυσικά, μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις είναι το νέο τηλεχειριστήριο Siri Remote που διαθέτει clickpad για ακριβή μετάβαση σε οποιοδήποτε σημείο του video θέλεις και πιο άνετη πλοήγηση στο περιβάλλον χρήσης του tvOS, ενώ το κουμπί άμεσης ενεργοποίησης του ψηφιακού βοηθού Siri έχει μεταφερθεί στο πλάι. Προφανώς υπάρχουν τα κλασικά κουμπιά play/pause, volume, back και home.

Το νέο Apple TV 4K θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Μαΐου σε 30+ χώρες και σε τιμές $179 (32GB) και $199 (64GB). Το Siri Remote θα πωλείται ξεχωριστά στα $59 και είναι συμβατό με τα Apple TV 4K προηγούμενης γενιάς και Apple TV HD.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading