Apple TV+: Φήμες για δοκιμές ξεχωριστής εφαρμογής για συσκευές Android

Η συνδρομητική streaming υπηρεσία Apple TV+ κερδίζει διαρκώς έδαφος, παρά το γεγονός ότι δεν είναι τόσο γεμάτη από ποσότητα παραγωγών σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Η εταιρεία έχει ποντάρει περισσότερο στην ποιότητα (ή τουλάχιστον αυτό θέλει να περάσει προς τα έξω) και πλέον φημολογείται ότι θα επιχειρήσει να λανσάρει την έκδοση της πλατφόρμας για συσκευές Android.

Η πληροφορία έρχεται από έναν χρήστη του Twitter με ψευδώνυμο ShrimpApplePro, ο οποίος διέρρευσε με ακρίβεια το κουτί και το Dynamic Island του iPhone 14 Pro. Ο συγκεκριμένος αναφέρει πως η Apple δοκιμάζει εσωτερικά την εφαρμογή Apple TV+ για συσκευές Android και πιθανότατα θα προχωρήσει σε επίσημο λανσάρισμα σχετικά σύντομα, χωρίς, όμως, να δίνει κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Με το επικείμενο λανσάρισμα του Apple TV, οι χρήστες συσκευών Android θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία με έναν σαφέστατα πιο άμεσο και βολικό τρόπο, καθώς μέχρι στιγμής αυτό γίνεται με επίσκεψη στην ιστοσελίδα tv.apple.com από τον web browser που χρησιμοποιούν στις συσκευές τους.

[via]

Loading