Assassin's Creed: Teasers για νέα παιχνίδια σε Ιαπωνία και Κίνα, αλλά και live-action σειρά για το Netflix

Οι πληροφορίες του δικτύου Bloomberg αποδείχτηκαν απόλυτα έγκυρες, καθώς η Ubisoft αποκάλυψε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ubisoft Forward τα σχέδια της για τα επόμενα Assassin’s Creed (πλην του Μirage).

Το Assassin’s Creed Red (κωδική ονομασία) θα είναι ένα open-world RPG στημένο στην Ιαπωνία, με την εταιρεία να εκπληρώνει την επιθυμία των φίλων της σειράς για μια ιστορία τοποθετημένη σε αυτήν την χώρα και συγκεκριμένη στην φεουδαρχική περίοδο της. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Ubisoft Quebec που μας έδωσε το Odyssey και το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως θα ζήσουμε μια «πολύ δυνατή φαντασία shinobi». Πέραν του teaser δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. 

assassins-creed-jade.jpg

Το Assassin’s Creed Jade (επίσης κωδική ονομασία) θα είναι ένα open-world RPG mobile game με την ιστορία να μας μεταφέρει στην Αρχαία Κίνα. Οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν τον δικό τους χαρακτήρα, θα δοθεί έμφαση στις κινήσεις parkour και στο stealth σύστημα μάχης.

Τέλος, το Assassin’s Creed Hexe (ναι, κωδική ονομασία) συνοδεύτηκε μεν από teaser trailer, αλλά δεν αποκαλύφθηκε καμία άλλη λεπτομέρεια για την υπόθεση, την τοποθεσία και τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Απλά υποσχέθηκαν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία Assassin’s Creed και θα χρειαστεί να περιμένουμε νέα ενημέρωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή/και μήνες.


ubisoft-netflix.jpg

Εξάλλου, η Ubisoft ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με τη Netflix για να φέρουν original παιχνίδια της εταιρείας στην πλατφόρμα (Mighty Quest, Valiant Hearts 2, Assassin's Creed), εκ των οποίων το τελευταίο θα είναι αποκλειστικό, ενώ βρίσκεται σε αρχικό στάδιο παραγωγής μια νέα live-action τηλεοπτική σειρά.

Loading