Assassin’s Creed Valhalla: Νέο trailer και πληροφορίες για τα expansions

Το Assassin’s Creed Valhalla είναι έτοιμο και περιμένει καρτερικά το λανσάρισμα των PS5 και Xbox Series X προκειμένου να κυκλοφορήσει επίσημα, ωστόσο, η Ubisoft δεν σταματά την ανάπτυξη του και αποκαλύπτει ήδη από τώρα σε ένα νέο trailer αρκετές λεπτομέρειες για το Season Pass. Για την ακρίβεια, το Season Pass (συμπεριλαμβάνεται στις εκδόσεις Gold και Ultimate) αποτελείται από δύο DLCs και μία bonus αποστολή.

Το πρώτο expansion ονομάζεται Wrath of the Druids, τοποθετείται στην Ιρλανδία και ο πρωταγωνιστής Eivor έρχεται αντιμέτωπος με μια αίρεση. Θα δούμε αρκετά στοιχεία από την ιστορία και τη λαογραφία της Ιρλανδίας, όταν κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021.

assassins-creed-valhalla-dlc.jpg

Το δεύτερο expansion ονομάζεται The Siege of Paris και θα αφιερωθεί στην πραγματική πολιορκία του Παρισιού από τους Βίκινγκς που έγινε το 845 μ.Χ. Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021 και οι gamers θα μπορούν να συγκεντρώσουν νέους συμμάχους και να συναντήσουν ιστορικά πρόσωπα με σκοπό να ρίξουν το Παρίσι εκ των έσω.

assassins-creed-valhalla-dlc-1.jpg

Σε ό,τι αφορά τη bonus αποστολή, αυτή ονομάζεται The Legend of Beowulf και ο Eivor θα παίξει τον ρόλο του ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο μιας σειράς επιθέσεων που αφήνει τα θύματα καλυμμένα με μούχλα.

Να σημειωθεί ότι κατά καιρούς θα προστίθεται δωρεάν περιεχόμενο για όλους στο Assassin’s Creed Valhalla, όπως νέα κτίρια, ικανότητες και modes, με το πρώτο πακέτο να έρχεται το Δεκέμβριο με την προσθήκη επιδρομών στο ποτάμι και ενός πανηγυριού για την αποικία. Φυσικά, δεν θα λείψει το Discovery Tour mode για όσους θέλουν να περιηγηθούν στα τοπία του παιχνιδιού χωρίς το άγχος του gameplay και να πάρουν ένα μάθημα ιστορίας.

assassins-creed-valhalla-dlc-roadmap.jpg

Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2020 για Windows PC, PS4, Stadia, Xbox One, Xbox Series X/S και στις 12 Νοεμβρίου 2020 για PS5.

ην ανάπτυξη του Assassin’s Creed Valhalla έχει αναλάβει η Ubisoft Montreal, το studio πίσω από τη δημιουργία των Assassin’s Creed IV Black Flag και Assassin’s Creed Origins. Οι gamers θα ζήσουν το έπος του/της Eivor, ενός/μιας ατρόμητου/ης Viking γαλουχημένου/ης σε έντονες μάχες και στη δόξα. Ο open world κόσμος αναπτύσσεται δυναμικά στην Αγγλία του 9ου αιώνα μ.Χ. και ο παίκτης καλείται εκτός από τις μάχες να επιδείξει και άλλες αρετές στη διαχείριση της αποικίας του ως ηγέτης της. Θα υπάρχει πληθώρα επιλογών διαμόρφωσης του χαρακτήρα (μαλλιά, tattoo, βαψίματα, εξοπλισμός), ενώ οι αποφάσεις και η διπλωματία θα επηρεάζει σημαντικά την εξέλιξη της υπόθεσης.
Ερχόμενοι από τη Νορβηγία μετά από ατελείωτους πολέμους, οι gamers καλούνται να οδηγήσουν τη φυλή του/της Eivor από τους πάγους της Σκανδιναβίας στις πλούσιες κοιλάδες του κατακερματισμένου βασιλείου της Αγγλίας. Καθώς οι Vikings ξεκινούν την αποικία τους, έρχονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις των Σαξόνων του Βασιλιά Aelfred του Wessex, ο οποίος τους χαρακτηρίζει ειδωλολάτρες και φιλοδοξεί να γίνει ο μοναδικός ηγεμόνας της πολιτισμένης Αγγλίας. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, ο Eivor πρέπει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει το όνειρο της Valhalla ζωντανό.
Σε ό,τι αφορά το gameplay, έχει αναβαθμιστεί το σύστημα μάχης, υπάρχουν περισσότεροι αντίπαλοι από ποτέ και οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά την τοποθεσία όπου θα χτιστεί η αποικία τους για να έχουν πρόσβαση στους απαραίτητους πόρους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading