Assassin's Creed, Splinter Cell και Ghost Recon στον κινηματογράφο σε εκδόσεις 3D!

Ubisoft Motion Pictures

Η πρόσφατα ιδρυθείσα Ubisoft Motion Pictures ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες τρία από τα κορυφαία παιχνίδια της Ubisoft (Assassin's Creed, Splinter Cell και Ghost Recon) και μάλιστα σε εκδόσεις 3D!

Σύμφωνα με τον Jean de Rivieres, αντιπρόεδρο του τμήματος marketing:

"Στόχος της Ubisoft Motion Pictures δεν είναι να διαφοροποιηθεί από την μητρική εταιρία, αλλά να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το franchise των προϊόντων της, δημιουργώντας ταινίες που θα την εδραιώσουν και πέρα από το gaming κοινό"

Τα σενάρια είναι αυτά που περιμένουμε, δηλαδή η διαμάχη των Templars με τους Assassins (Assassin's Creed), ένας υπερ-κατάσκοπος εναντίον τρομοκρατών (Splinter Cell) και η μάχη για την παγκόσμια ειρήνη στο κοντινό μέλλον (Ghost Recon).

Ubisoft Raving Rabbids

Εξάλλου, η UMP ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει και τη σειρά κινουμένων σχεδίων "Raving Rabbids", βασισμένη στο ομότιτλο video game, που θα αποτελείται από 78 επεισόδια διάρκειας 7 λεπτών.

Πάντως, δε μπορούμε να πούμε ότι είχαν ιδιαίτερη επιτυχία οι μεταφορές παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ελπίζουμε να δούμε κάτι καλό αυτή τη φορά!

[πηγή Variety]
Loading