Asus VivoPC και VivoMouse, Windows 8 home theatre και πρωτότυπο ποντίκι με touchpad [Computex 2013]

ASUS_VivoPC_VivoMouse-580x301

Πέρα από τα νέα της tablets και laptops η Asus παρουσίασε στην Computex 2013 ένα νέο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας που αποτελείται από το VivoPC, ένα compact media center με λειτουργικό Windows 8 και το VivoMouse, μια συσκευή που συνδυάζει ποντίκι, touchpad και τηλεκοντρόλ μαζί.

ASUS-VivoPC_2

To Asus VivoPC διαθέτει Intel επεξεργαστή και πέρα από home theatre μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υπολογιστής. Υποστηρίζει συνδεδιμότητα 802.11ac WiFi για ταχύτατο streaming HD video και audio, διαθέτει SD card reader, HDMI, δύο USB 3.0 θύρες και τέσσερις USB 2.0, υποδοχή VGA, Ethernet κ.α.

ASUS-VivoMouse_2

Όσο για το VivoMouse, σύμφωνα με την εταιρεία είναι πολλά περισσότερα από ένα παραδοσιακό ασύρματο ποντίκι, αφού στο πάνω μέρος του διαθέτει ενσωματωμένο touchpad με υποστήριξη multi-touch και gestures όπως two-finger scroll, pinch-to-zoom κ.α. Το ποντίκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνδυασμό με το ViVoPC όσο και με υπολογιστές και είναι συμβατό με τα Windows 7 και 8.

Οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην αγορά κατά το τρίτο τρίμηνο του 2013 χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι τιμές τους.

[via]
Loading