[Δ.Τ.]

Ο David Shing, ένας από τους πλέον γνωστούς "γκουρού" του διεθνούς ψηφιακού οικοσυστήματος, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή τους ως keynote ομιλητής του ATCOM Next Beyond Digital, το οποίο πραγματοποιείται στις 19 Μαΐου στον Προορισμό Παπαστράτο στον Πειραιά με την ευγενική χορηγία της Microsoft. Ο επίσημος "Digital Prophet" της AOL, θα αξιολογήσει και θα ερμηνεύσει τις στρατηγικές μεταβολές του παγκόσμιου ψηφιακού οικοσυστήματος.


Στο πλαίσιο της θεματολογίας του ετήσιου Tech Fest της ATCOM, o David Shing θα αναφερθεί στις νέες τάσεις και στις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου, οι οποίες διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα του ψηφιακού γίγνεσθαι, ενώ θα παρουσιάσει και τον γενικότερο αντίκτυπο της αναδυόμενης νέας πραγματικότητας του digital στην αγορά, όσον αφορά σε brands, agencies και publishers.

"H παρουσία του David Shing στο ATCOM Next αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ενώ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τον αδιαμφισβήτητα κομβικό χαρακτήρα του ετήσιου Tech Fest της ATCOM στο ψηφιακό οικοσύστημα της χώρας μας" δήλωσε στο πλαίσιο των ανωτέρω ο Κων/νος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM.

Λίγα λόγια για την ATCOM

Η ATCΟΜ ιδρύθηκε το 2000 και κατέχει ηγετική θέση στο Digital Business στην Ελλάδα, με εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών. Με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τα 120 στελέχη, έχει αναπτύξει περισσότερα από 3,000 ολοκληρωμένα έργα Διαδικτύου για τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, αξιοποιώντας το Netvolution, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο λογισμικό διαχείρισης Web και Mobile περιεχομένου δικής της ανάπτυξης. Προσεγγίζοντας στρατηγικά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, η ATCOM συνδυάζει την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της να ενισχύσουν την εμπειρία που προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή σε κάθε διαθέσιμο κανάλι πώλησης, online και offline.

Advertisements