Autographer, έξυπνη φωτογραφική μηχανή που τη φοράς και τραβάει μόνη της!

Για τους λάτρεις της περιπέτειας έρχεται η νέα φωτογραφική μηχανή Autographer η οποία είναι σχεδιασμένη να απαθανατίζει τις καλύτερες σου στιγμές χωρίς να χρειάζεται να έχεις το νου σου στις φωτογραφίες.

Η έξυπνη φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με υπευρυγώνιο φακό 136 μοιρών, GPS και πέντε αισθητήρες (φωτός, επιτάχυνσης, μαγνητικού πεδίου, υπερύθρων και θερμοκρασίας) που σε συνδυασμό με ειδικό αλγόριθμο τη βοηθούν να αποφασίζει πότε ακριβώς να πραγματοποιήσει μια λήψη.

Η Autographer διαθέτει εσωτερική μνήμη 8GB και bluetooth για σύνδεση με το smarphone σου, ενώ με βάρος μόλις 58g το πιθανότερο είναι πως θα ξεχάσεις ότι τη φοράς. Σύμφωνα με την εταιρεία:

"Η Autographer τραβά πολύ διαφορετικές φωτογραφίες. Είναι πάντοτε φυσικές, απρόσμενες και αυθεντικές. Από αυθόρμητες φωτογραφίες των φίλων σου μέχρι πράγματα που δεν πρόσεξες στα ταξίδια σου, πολύ απλά καταγράφει τα πάντα."

Η φωτογραφική μηχανή αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στην τιμή των £399 (περίπου €500). Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.

Loading