E3

Avatar: Frontiers of Pandora, το νέο open-world game της Ubisoft

Ίσως η σπουδαιότερη είδηση που προέκυψε από την εκδήλωση Ubisoft Forward (ανάμεσα στις πολλές) είναι αυτή για το Avatar: Frontiers of Pandora. Πρόκειται για ένα νέο first-person open-world game που αναπτύσσει η ομάδα του The Division επάνω στον κόσμο που εμπνεύστηκε ο James Cameron για τις ομώνυμες ταινίες του.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα μεταφέρει τους gamers στην πατρίδα των Na’vi, την Pandora, σε μια ιστορία που θα διαχωριστεί πλήρως από όσα είχαμε δει στην ταινία Avatar του 2009. Θα αναλάβουμε τη διαχείριση ενός μέλους της φυλής Na’vi και θα εξερευνήσουμε το Western Frontier, ένα τμήμα της Pandora που παραμένει “παρθένο”, ενώ παράλληλα θα δώσουμε μάχες με της δυνάμεις της Resource Development Administration.

Είναι γεγονός ότι το πρώτο trailer δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Massive Entertainment ασχολείται με την ανάπτυξη του Avatar: Frontiers of Pandora από το 2017 επάνω στη δική της μηχανή gaming Snowdrop. Στόχος τους είναι να φέρουν τον κόσμο της Pandora στις παιχνιδοκονσόλες νέας γενιάς, αλλά και σε streaming υπηρεσίες όπως το Stadia και το Amazon Luna.

Σχετικά με τον κόσμο του παιχνιδιού, η Massive Entertainment τον χαρακτηρίζει ως “ζωντανό και επιδραστικό” με νέες τεχνικές, νέους μηχανισμούς, πλάσματα και χαρακτήρες που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της Snowdrop στο έπακρο.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 σε Xbox Series X/S, PS5, Google Stadia, Amazon Luna και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading