Aven Colony: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Το κατάστημα της Epic Games αφήνει στην άκρη τα δωρεάν games που κινούνται στο κλίμα του Halloween για να δώσει αυτήν την εβδομάδα ένα city-building strategy game στημένο στο Διάστημα.

Ο λόγος για το Aven Colony όπου παίρνεις τον έλεγχο της πρώτης αποικίας των ανθρώπων σε έναν εξωπλανήτη μακριά από το Ηλιακό Σύστημα και καλείσαι να ξεπεράσεις τα εμπόδια του νέου περιβάλλοντος, να εξερευνήσεις εξωγήινα ερείπια και κατασκευές, να φροντίσεις για την ευημερία των κατοίκων και φυσικά να αντιμετωπίσεις τις εξωγήινες απειλές.

Το Aven Colony δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, αφού υποστηρίζεται από υπολογιστές με Windows 7 64-bit, επεξεργαστή Intel Core i3 3ης γενιάς, 4GB μνήμη RAM, 25GB αποθηκευτικό χώρο και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 470 ή AMD Radeon HD 7850. Μπορείτε να το προσθέσετε εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη σας στο Epic Games Store μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου 2021.

Aven Colony - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading