Avengers: Endgame, αποκλειστικά διαθέσιμο στο Disney+ από 11 Δεκεμβρίου

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το Avengers: Endgame. Η τελευταία ταινία της Marvel έχει καταφέρει να σπάσει όλα τα κοντέρ με εισπράξεις που έχουν ξεπεράσει τα $2 δισ. παγκοσμίως μέσα στις πρώτες 11 ημέρες προβολή της και βάζει πλώρη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Αν, πάντως, δεν την έχετε παρακολουθήσει στον κινηματογράφο (κακώς...), τότε θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου για να μπορέσετε να τη δείτε online. Αυτό θα γίνει αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα streaming της Disney, το Disney+, από τις 11 Δεκεμβρίου 2019 και έπειτα.

Η είδηση προέκυψε από τη συνάντηση των μετόχων της εταιρείας για τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2019. Ο CEO, κ. Bob Iger, αποκάλυψε επίσης ότι θα δούμε νέες ταινίες Marvel το 2020, το 2022 και το 2023.

Η συνδρομή στο Disney+ θα κοστίζει μόλις $6.99 / μήνα ή $69.99 / χρόνο (δώρο οι 2 μήνες) και θα ανοίξει τις πύλες του στις 12 Νοεμβρίου 2019. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας και offline, αλλά και να το κατεβάζουν στις συσκευές τους, ενώ υποστηρίζεται ανάλυση 4K και HDR.

[via]

Loading