Αυτή είναι η νέα εμφάνιση του Gmail!

H Google ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μερικές ενημερώσεις στην υπηρεσία Gmail για να διευκολύνει την εναλλαγή των χρηστών στις διαφορετικές εφαρμογές.

Όπως μπορείτε να δείτε από το στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω, όταν ανοίξετε την αλληλογραφία σας στην υπηρεσία Gmail, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο κάτω αριστερά που θα σας παροτρύνει να δοκιμάσετε την ενημερωμένη διεπαφή χρήστη.

Μετέπειτα, θα παρατηρήσετε ότι οι εφαρμογές (Mail, Chat, Spaces, Meet) θα βρίσκονται τοποθετημένες στο αριστερό παράθυρο, ενώ οι επιλογές για ετικέτες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανίζονται πλέον δίπλα τους.

Καθώς οι εφαρμογές παίρνουν νέα θέση, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε εναλλαγή μεταξύ καρτελών ή παραθύρων για να χρησιμοποιήσετε το Chat ή το Meets. Θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε απευθείας στο ίδιο παράθυρο του browser σας.

Παράλληλα, θα εμφανίζονται συννεφάκια ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή. Η νέα διεπαφή θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες εκτός από τους πελάτες του Workspace Essentials. Από τις 8 Φεβρουαρίου, οι χρήστες θα αρχίσουν να βλέπουν το banner συμμετοχής, ενώ από τον Απρίλιο, ακόμη και όσοι δεν έχουν επιλέξει θα αποκτήσουν τη νέα διεπαφή χρήστη, ενώ θα μπορούν να την επαναφέρουν στην προγενέστερη μορφή της – εάν επιθυμούν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Google]

Loading