Αυτό είναι το νέο iPad με μεγαλύτερη οθόνη και αρκετές βελτιώσεις

Από τις εκπλήξεις της παρουσίασης της των νέων iPhone 11 και iPhone 11 Pro της Apple ήταν και τα αποκαλυπτήρια του 7ης γενιάς iPad που φέρνει αρκετές ενδιαφέρουσες βελτιώσεις με την τιμή να παραμένει ίδια.

Το νέο iPad διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 10.2'' Retina (2160 x 1620) με σημαντικά καλύτερη φωτεινότητα και πιο ευρεία γωνία θέασης, επεξεργαστή A10 Fusion, περισσότερες λειτουργίες για την πρώτης γενιάς γραφίδα Apple Pencil (πωλείται ξεχωριστά), αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch D, κάμερα 8MP στο πίσω μέρος και FaceTime κάμερα 1.2MP στην πρόσοψη, ενώ η αυτονομία του φτάνει τις 10 ώρες.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το iPadOS που προσφέρει ορισμένες μοναδικές λειτουργίες στους χρήστες, όπως δυνατότητα σμίκρυνσης του εικονικού πληκτρολογίου, μετατροπή ιστοσελίδων σε αρχεία PDF, πρόσβαση σε αρχεία της κάρτας SD από την εφαρμογή Files, νέο video editor στην εφαρμογή Video, split-screen mode και picture-in-picture για multitasking κ.ά. Η κατασκευή του έχει γίνει από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο και πωλείται σε δύο εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 128GB.

Το νέο iPad θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεβρίου σε τιμή από $329 για τη WiFi έκδοση και από $459 για την LTE έκδοση.

Photo Gallery

Loading