Back to School με μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά Windows και Office

Το κατάστημα keysoff επιστρέφει δυναμικά με νέες μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά λογισμικού της Microsoft, με αφορμή την επικείμενη επιστροφή των μαθητών στα σχολεία. Στο πλαίσιο της εκπτωτικής ενέργειας Back to School βρίσκουμε εκπτώσεις έως 62% στο Microsoft Office και έως 44% στο Windows 10, επομένως, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αναβάθμιση του υπολογιστή με μικρό κόστος.

Εκτός, όμως, από τις μεγάλες εκπτώσεις, το κατάστημα προσφέρει και εκπτωτικά κουπόνια που μπορούμε να δηλώσουμε στο ταμείο για να λάβουμε τα προϊόντα με ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση, δηλαδή στις εξαιρετικές τιμές που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, με το κουπόνι SKK45 κερδίζουμε έκπτωση 45% για τα εξής:

Με το κουπόνι SKK62 κερδίζουμε έκπτωση 62% στα εξής:

Με το κουπόνι SKK60 κερδίζουμε έκπτωση 60% στα εξής:

Τέλος, με το κουπόνι SKK55 κερδίζουμε έκπτωση 55% στα εξής:

Η διαδικασία αγοράς είναι απλή. Αφότου επιλέξετε π.χ. να αγοράσετε μια άδεια Windows 10 Pro πατήστε “Add to Cart” και στη συνέχεια “Shopping Cart”. Εκεί θα δείτε μια φόρμα για να δηλώσετε το κουπόνι SKK45 ώστε να πάρετε την αντίστοιχη έκπτωση. Μετά πατήστε “Proceed to Checkout” και εκεί έχετε την επιλογή είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο κατάστημα, είτε να πραγματοποιήσετε την αγορά ως “επισκέπτης”. Ό,τι και αν επιλέξετε, πατήστε μετά “Continue” για να δηλώσετε τα στοιχεία αποστολής του κλειδιού και προχωρήστε στην επιλογή μεθόδου πληρωμής.

Σχετικά με το keysoff.com

Το κατάστημα διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysoff.com.

Loading