Back to School προσφορές σε γνήσια κλειδιά Windows και Office

Ακόμα βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αφού παραδοσιακά η 1η Αυγούστου είναι η ημερομηνία εκκίνησης για τα «μπάνια του λαού» που λέγαμε επί ΠΑΣΟΚ, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο κατάστημα VIP-CDKdeals.com, το οποίο ξεκινά από τώρα τις Back to School προσφορές σε γνήσια κλειδιά για λογισμικό της Microsoft, όπως Windows 10 Pro/Home, Windows 11, Office 2016/2019/2021 και συνδυασμούς τους για όσους θέλουν ολοκληρωτική αναβάθμιση του υπολογιστή τους.

back-to-school-vipcdkdeals.jpg


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το λογισμικό που σας ενδιαφέρει και να δηλώσετε το κουπόνι TG30 στο ταμείο πριν πραγματοποιήσετε την πληρωμή, προκειμένου να λάβετε την έκπτωση 30% για να δείτε τις παρακάτω αναγραφόμενες τιμές:

Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

vipcdkdeals-june-1.jpg

2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

goodoffer24-february-step-2.jpg

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

goodoffer24-february-step-3.jpg

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

goodoffer24-february-step-4.jpg

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

goodoffer24-february-step-5.jpg

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).

Loading