Battlefield 2042: Επίσημα το νέο επεισόδιο, χωρίς single-player campaign

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι την έναρξη της E3 2021 για την επίσημη ανακοίνωση του νέου Battlefield. Οι EA και DICE προχώρησαν πριν από λίγη ώρα στα αποκαλυπτήρια του νέου επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς, το οποίο ονομάζεται Battlefield 2042 και όπως αντιλαμβάνεστε μας μεταφέρει στο σχετικά κοντινό μέλλον.

Βρισκόμαστε στο έτος 2042 σε έναν κόσμο που χτυπήθηκε από παντός είδους καταστροφές και ο χάρτης εξακολουθεί να μεταβάλλεται από φαινόμενα όπως τυφώνες, αμμοθύελλες και εκτοξεύσεις πυραύλων. Μέσα στο παιχνίδι μπαίνουν ειδικές στολές με φτερά, γάντζοι για να γραπώνεσαι και ρομποτικά σκυλιά, αλλά δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη υπόθεση διότι δεν ενσωματώθηκε single-player campaign. Κάτι παίζεται μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών, αλλά όχι σε εθνικό επίπεδο, αφού θα σχηματίζονται μεικτές ομάδες που ονομάζονται Task Forces.

Το Battlefield 2042 θα υποστηρίζει μάχες 128 παικτών σε 7 τεράστιους χάρτες, αν και τα Xbox One και PS4 θα περιορίζονται στους 64 παίκτες. Στα διάφορα modes συμπεριλαμβάνονται τα Conquest, Breakthrough και Hazard Zone, με τις λεπτομέρειες για κέθα ένα από αυτά να είναι λίγες για την ώρα. Επίσης, έχει ενσωματωθεί το σύστημα Specialist με 4 κλάσεις και η κάθε μία από αυτές θα δίνει συγκεκριμένες ικανότητες στους παίκτες.

Ως αποκλειστικά multiplayer τίτλος, το Battlefield 2042 θα εμπλουτιστεί με ειδικά events (π.χ. σεζόν διάρκειας 3 μηνών και battle passes), με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου 2021 σε Windows PC (Origin, Steam, Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading