Better Call Saul: Δείτε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το φινάλε της σειράς

Πλησιάζουμε στο τέλος και του εξαιρετικού Better Call Saul, το οποίο θα προβληθεί σε δύο δόσεις με τα πρώτα 7 επεισόδια να έρχονται στις 18 Απριλίου 2022 και τα τελευταία 6 επεισόδια στις 11 Ιουλίου 2022. Έφτασε η ώρα, όμως, να δούμε και το πρώτο πλήρες trailer για την 6η σεζόν που επιβεβαιώνει πως θα είναι δραματικά πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες. Το καταλαβαίνουμε αυτό και από την εξαιρετική μουσική επένδυση του trailer, με τον σπουδαίο Andy Williams να ερμηνεύει το «The Days of Wine and Roses» του τεράστιου Henry Mancini.

Αν μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα από το 2λεπτο trailer, ο Jimmy και η Kim έχουν καταστρώσει ένα πλάνο για την βγάλουν καθαρή που μόνο αυτοί γνωρίζουν, αλλά όπως μας λέει και η περιγραφή του video «οτιδήποτε είναι να συμβεί στη συνέχεια, δεν πρόκειται να εξελιχθεί όπως το περιμένεις». Στο trailer βλέπουμε όλα τα βαριά χαρτιά της σειράς, όπως ο Jimmy (Saul Goodman), η Kim, ο Lalo Salamanca, ο Mike, ο Gus Fring, ο Nacho και οι δίδυμοι εκτελεστές.

Ευελπιστούμε σε ένα σπουδαίο φινάλε για το Better Call Saul, όπως αυτό του Breaking Bad, και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τη μοίρα ειδικά των Kim, Nacho, Lalo και Howard, δηλαδή των χαρακτήρων που δεν είδαμε καθόλου στο Breaking Bad. Πιθανότατα θα δούμε και τι απέγινε τελικά ο Jimmy McGill (Saul Goodman) μετά τα γεγονότα του Breaking Bad, αφού από την πρώτη στιγμή του Better Call Saul βλέπουμε flashforward του πρωταγωνιστή στην μετέπειτα ζωή του.

Loading