Better Call Saul: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες προβολής των δύο Parts της 6ης σεζόν

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα παρακολουθήσαμε το teaser trailer για την 6η και τελευταία σεζόν του Better Call Saul, αλλά σήμερα μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάνο της προβολής της.

Το δίκτυο AMC ακολουθεί την ίδια συνταγή με το Breaking Bad, δηλαδή «σπάζει» την τελευταία σεζόν σε δύο μέρη. Τα πρώτα 7 επεισόδια της 6ης σεζόν του Better Call Saul θα προβληθούν στις 18 Απριλίου 2022, ενώ τα υπόλοιπα 6 επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022.

Η 5η σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε με όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές να περπατούν σε τεντωμένο σχοινί, είτε μιλάμε για τους καλούς είτε για τους κακούς. Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές του Better Call Saul έχουν αναφέρει τους προηγούμενους μήνες ότι η τελευταία σεζόν θα είναι τρομερά έντονη και θα δώσει απαντήσεις για το πως κατέληξε ο πρωταγωνιστής Jimmy McGill / Saul Goodman να συμμετέχει στα γεγονότα του Breaking Bad. Ενδεχομένως θα δούμε και τι του συνέβη μετά…

Υπενθυμίζουμε ότι το δίκτυο AMC έχει ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία μιας animated mini σειράς με τίτλο Slippin’ Jimmy, η οποία θα μας δείξει τις απατεωνίες του νεαρού Jimmy McGill στο Σικάγο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading