Better Call Saul: Δείτε το trailer για τα τελευταία επεισόδια της σειράς

Το τέλος πλησιάζει για το εξαιρετικό Better Call Saul, με το δεύτερο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν να κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022 στο δίκτυο AMC και μία ημέρα μετά στο Netflix, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 15 Αυγούστου.

Το δίκτυο AMC δημοσίευσε και το τελευταίο trailer για το δεύτερο μέρος, το οποίο μας δείχνει σε ασπρόμαυρο διάφορες κλασικές τοποθεσίες από την υπόθεση της σειράς, όπως μέσα και έξω από το γραφείο του Saul Goodman, το Los Pollos Hermanos, μέσα και έξω από το σπίτι του Saul και της Kim, ένα δικαστήριο στο Albuquerque, το Crossroads motel και το υπό κατασκευή εργαστήριο μεθαμφεταμίνης του Gus Fring, ενώ στο τέλος χρωματίζεται για να δούμε τον Saul να δοκιμάζει τα ρούχα του και να λέει “Let justice be done until the heavens fall”.

Δεν βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα από το trailer, αλλά περιμένουμε ένα αρκετά βίαιο και μάλλον στενάχωρο τέλος για πολλούς από τους χαρακτήρες που δεν είδαμε στο Breaking Bad. Υπενθυμίζουμε ότι θα έχουμε συμμετοχή και των Bryan Cranston και Aaron Paul, στους ρόλους των Walter White και Jesse Pinkman…

Loading