Beyond: Two Souls, ένα από τα κορυφαία games της E3 2012 με την Ellen Page

Ένα από τα κορυφαία games που παρουσιάστηκαν στην E3 2012 είναι το Beyond: Two Souls της Quantic Dream, η οποία επιστράτευσε για τη δημιουργία του τη γνωστή ηθοποιό Ellen Page (Inception, Juno, Hard Candy), με τον εκπρόσωπο της εταιρίας να δηλώνει ότι αυτή είχε στο μυαλό του όταν έγραφε το ρόλο της ηρωίδας.

Beyond: Two Souls

Η Quantic Dream έγινε γνωστή για τον προηγούμενο τίτλο της, Heavy Rain, που περισσότερο μοιάζει με ταινία παρά με παιχνίδι, καθώς ο gamer πρέπει να παίρνει αποφάσεις πατώντας ένα από τα 4 κουμπιά του PlayStation controller.

Το Beyond: Two Souls ακολουθεί τον ίδιο τύπο gameplay, αλλά αυτή τη φορά η εταιρία έχει βελτιώσει σημαντικά τη μετάβαση στα διαδραστικά μέρη της "ταινίας", με αποτέλεσμα η ροή των σκηνών να είναι ομαλότατη, ενώ ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο των χαρακτήρων καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ιστορία ακολουθεί 15 χρόνια από τη ζωή της Jody Holmes, μια νεαρή κοπέλα που έχει την ικανότητα να "συνδέεται" με μια αόρατη οντότητα (φάντασμα, πνεύμα, ψυχή), την οποία έχει ονομάσει Aiden. Η Aiden (είναι επίσης playable χαρακτήρας) υπακούει στις εντολές της Holmes και μπορεί να αλληλεπιδρά με το φυσικό περιβάλλον. Τα υπόλοιπα, στα trailers που ακολουθούν...

Loading