Big Brain Academy: Brain vs. Brain, έρχεται στις 3 Δεκεμβρίου στο Nintendo Switch

Η Nintendo φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το δημοφιλέστατο Big Brain Academy, αυτή φορά βέβαια για το Nintendo Switch. Ο τρίτος τίτλος της σειράς ονομάζεται Big Brain Academy: Brain vs. Brain περιλαμβάνει single-player και multiplayer mode, με τη φιλοσοφία του να παραμένει η ίδια.

Οι gamers μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό προφίλ με βάση τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους και μάλιστα να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ακόμη και αν δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων (π.χ. γονείς εναντίον παιδιών). Οι “μάχες” γίνονται στις 5 κατηγορίες (Identify, Memorize, Analyze, Compute και Visualize) και επιτρέπεται η δημιουργία ομάδας εναντίον άλλης ομάδας.

Στο single-player mode μπορείς να ακονίσεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να κατεβάσεις τα δεδομένα άλλων παικτών για να αντιμετωπίσεις τα “φαντάσματα” τους.

Το Big Brain Academy: Brain vs. Brain θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2021 για το Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading