Biomutant: Το νέο trailer μας εξηγεί τι ακριβώς είναι το παιχνίδι

Πλησιάζουν οι ημέρες για την κυκλοφορία του Biomutant και η THQ Nordic δημοσιεύει ακόμη ένα trailer για να εξηγήσει στο κοινό τι ακριβώς να περιμένει από αυτό. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής σχεδιασμού Stefan Ljungqvist της δημιουργού Experiment 101,

Το Biomutant είναι ένα παραμύθι στημένο σε ένα post-apocalyptic open world περιβάλλον. Από πλευράς δομής, θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, παρόλα αυτά, από το feedback που λάβαμε όλα αυτά τα χρόνια (σ.σ. πέρασαν 4 χρόνια από την πρώτη ανακοίνωση) το αντιμετωπίζουμε πλέον ως μια παράξενα καλή μίξη των Devil May Cry, Ratchet & Clank, Batman Arkham κλπ.

Στο video θα δείτε ορισμένες λεπτομέρειες από το gameplay, όπως την ξεχωριστή ενότητα που αφορά την κατασκευή των δικών σου ρούχων και πανοπλιών, τις έξι φατρίες με τις οποίες θα αλληλεπιδράσεις, αλλά και τις αναπόφευκτες συμμαχίες που θα χρειαστεί να κάνεις στην πορεία. Κάθε πράξη έχει αντίκτυπο και γι΄ αυτό θα χρειαστεί να παρακολουθείς την “ηθικότητα” του χαρακτήρα σου, ενώ είναι πολύ μεγάλη η επίδραση των μεταλλάξεων.

Το Biomutant θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Μαΐου 2021 για PS4, Xbox One και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading