ELEX II: Ανακοινώθηκε το sequel του open world RPG

Η THQ Nordic αποκαλύπτει ένα νέο trailer για ELEX II, το επερχόμενο open world RPG που θα είναι διαθέσιμο για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

Αυτή τη φορά οι gamers θα εξερευνήσουν τον πλανήτη Magalan και η εταιρεία υπόσχεται ανεπανάληπτη ελευθερία κινήσεων με τη βοήθεια του jetpack τους. Επιπλέον, θα είναι γεμάτο non-playable χαρακτήρες που θα αντιδρούν ανάλογα με τις πράξεις που έχεις κάνει προηγουμένως στο παιχνίδι, ενώ σε περίπτωση που σκοτωθείς θα επηρεάζεται σημαντικά η εξέλιξη της ιστορίας και η δυνατότητα που έχεις να συμμετέχεις ή να φεύγεις από τις ομάδες. Σημαντική και η βελτίωση στο gameplay, με υποστήριξη κοντινών και μακρινών επιθέσεων χάριν στο ανανεωμένο σύστημα μάχης.

Το ELEX II αποτελεί sequel του ELEX από τους βραβευμένους δημιουργούς των σειρών Risen και Gothic (Piranha Bytes). Επιστρέφουμε στον post-apocalyptic κόσμο του Magalan αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου μέρους. Πλέον έχει προκύψει μια νέα απειλή που θέτει σε κίνδυνο όλη τη ζωή στον πλανήτη. Ο Jax έχει ως αποστολή να πείσει τις φατρίες να ενωθούν απέναντι στους νέους εισβολείς, καθώς και να εντοπίσει τον γιο του Dex.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading