Gothic 1 Remake: Εντυπωσιακό trailer για το θρυλικό action RPG

Ανάμεσα στα παιχνίδια που ξεχώρισαν στο πρόσφατο showcase της THQ Nordic ήταν και το Gothic 1 Remake, το οποίο μπορεί να μην λέει πολλά σαν τίτλος στους νεότερους gamers, αλλά για τους «δεινόσαυρους» είχε γράψει την δική του ιστορία στις αρχές των ‘00s ως ένα από τα πιο επιδραστικά action RPGs.

Η THQ Nordic πήρε τα δικαιώματα της σειράς Gothic εξαγοράζοντας την δημιουργό Piranha Bytes το 2020 και σχεδόν άμεσα ξεκίνησε την διαδικασία του remake που προορίζεται να κυκλοφορήσει για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία, όμως έχουμε ένα φρέσκο trailer που μας δίνει μια πρώτη γεύση. Η εταιρεία έχει τονίσει πως η ανακαίνιση θα διατηρήσει πιστό το πνεύμα του original, αλλά παράλληλα οι gamers θα απολαύσουν ένα αρκετά πιο εκσυγχρονισμένο σύστημα gameplay.

Το Βασίλειο της Myrtana δέχεται επίθεση από ορδές Όρκ και ο Βασιλιάς Rhobar II διατάζει να εξορυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερος μαγικός χρυσός από τα ορυχεία της Khorinis με σκοπό να κατασκευαστούν πανίσχυρα όπλα. Γι’ αυτόν τον λόγο ρίχνει όλους τους φυλακισμένους να εργαστούν στα ορυχεία και δίνει την εντολή στους καλύτερους μάγους του να δημιουργήσουν ένα μαγικό φράκτη που θα τους αποτρέπει να δραπετεύσουν. Ωστόσο, κάτι πάει στραβά και η μαγεία μετατρέπει τα ορυχεία σε μια αποκλεισμένη περιοχή που ελέγχεται πλέον από τους πιο αδίστακτους φυλακισμένους.
Loading