Jagged Alliance 3: Πρώτο gameplay trailer για το νέο επεισόδιο

Η THQ Nordic έκανε την χάρη στους φίλους της σειράς Jagged Alliance δημοσιεύοντας το πρώτο gameplay trailer για το νέο επεισόδιο, το οποίο αναπτύσσει η Haemimont Games για Windows PC, αλλά για την ώρα δεν αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

Το Jagged Alliance 3 θα ακολουθήσει την tactical προσέγγιση της σειράς και η υπόθεση αφορά την παρείσφρυση της μυστικής ομάδας στην Grand Chien που έχει καταληφθεί από την παραστρατιωτική οργάνωση The Legion, με στόχο τον εντοπισμό του αγνοούμενου προέδρου της χώρας και φυσικά την ανατροπή της «χούντας».

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Jagged Alliance 2 (1999) και είναι λογικό ότι θα δούμε σημαντικές αναβαθμίσεις στα γραφικά και το gameplay του νέου επεισοδίου. Οι gamers θα συναντήσουν πολλά γνώριμα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο οπλοστάσιο για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Να σημειωθεί ότι το Jagged Alliance 3 θα διαθέτει single campaign και co-op mode σε περίπτωση που θέλεις να παίξεις την ιστορία με κάποιον φίλο σου.

Loading