Biomutant: Νέο trailer για τον πανέμορφο κόσμο του παιχνιδιού

Σε λιγότερο από έναν μήνα είναι προγραμματισμένο το λανσάρισμα του Biomutant, το νέο open world action RPG της THQ Nordic που το συνοδεύουν πολύ μεγάλες προσδοκίες αφού χαρακτηρίστηκε από πολύ κόσμο ως το “The Legend of Zelda” της εταιρείας.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις πολύ υψηλές απαιτήσεις του κοινού, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε μια καλύτερη εικόνα για τον πανέμορφο κόσμο που δημιούργησε η εταιρεία μέσα από το νέο trailer. Από ερειπωμένες πόλεις γεμάτες γκραφίτι και χιονισμένα ορεινά μονοπάτια μέχρι χωριά τοποθετημένα σε δάση με πλούσια βλάστηση, οι gamers θα μπορούν να περιηγηθούν στο Biomutant είτε περπατώντας/τρέχοντας, είτε επάνω σε ειδικές κατασκευές, είτε να πετάξουν με glider, αεροσκάφη και…έναν ανοιχτό χαρτοφύλακα.

Στο Biomutant οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ανθρωπόμορφου πολεμιστή που θα μπορούν να διαμορφώσουν με ποικίλους τρόπους και ο σκοπός τους θα είναι να ανακαλύψουν το μυστικό του Δέντρου της Ζωής. Οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν σημαντικά την εξέλιξη της ιστορίας, υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες να εξοπλίσεις τον χαρακτήρα σου και να εξελίξεις το στυλ μάχης, ο ανοικτός κόσμος είναι γεμάτος προκλήσεις και γενικότερα η εταιρεία υπόσχεται μια ασυνήθιστη ιστορία με ένα πολύ ασυνήθιστο τέλος.

Το Biomutant θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαΐου 2021 για Windows PC, PS4 και Xbox One.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading