Bitdefender: Νέα σειρά προϊόντων για αναβαθμισμένη ασφάλεια και ιδιωτικότητα

Η Bitdefender, καινοτόμος πάροχος λύσεων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η οποία προστατεύει 500 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, παρουσίασε τα νέα προϊόντα ασφαλείας Bitdefender 2020 που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους καταναλωτές πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής σε μια εποχή συνέχων επιθέσεων και ολική ασφάλεια εν μέσω ολοένα αυξανόμενης εγκληματικότητας στο διαδίκτυο.

Δοκιμάστε σήμερα το Bitdefender 2020 για 30 ημέρες Δωρεάν από εδώ!

Η νέα σειρά καταναλωτικών προϊόντων της Bitdefender για το 2020 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την κορυφαία προστασία από τις πιο εξελιγμένες απειλές, καθώς και την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής από τους hackers.

Εκτός από την τεχνολογία που αναβαθμίζει την καταπολέμηση του ransomware, του παράνομου malware κρυπτογράφησης και άλλων online απειλών, το Bitdefender 2020 εισάγει νέες δυνατότητες απορρήτου που σας προστατεύουν από ιστότοπους που παρακολουθούν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα και ακόμη και εφαρμογές που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής σας.

Το Bitdefender 2020, το οποίο προσφέρει κορυφαία προστασία για Windows, Mac OSX, Android και iOS συσκευές, έρχεται τώρα με πολλαπλές αναβαθμίσεις.

Οι μηχανές ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού της Bitdefender μπλοκάρουν τις πιο πρόσφατες παραλλαγές των σύγχρονων απειλών, ενώ εμποδίζουν κάθε κακόβουλη σελίδα από τη στόχευση προσωπικών στοιχείων, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και την προστασία της οικογένειάς και των παιδιών σας από τις διαδικτυακές απειλές.

Ενισχυμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες

Τα νέα Bitdefender 2020 διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων και τεχνολογιών, από βελτιώσεις στις αλληλεπιδράσεις με τις λειτουργίες και τις τεχνολογίες της Bitdefender μέχρι την αναβάθμιση της τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την παρεμπόδιση προηγμένων και εξελιγμένων απειλών από την υποβάθμιση των προσωπικών και ιδιωτικών δεδομένων σας.

Δεδομένου ότι το ransomware παρέμεινε πολύ καιρό κορυφαία απειλή για την κυβερνοασφάλεια, ο στόχος της Bitdefender ήταν να ενισχύσει την άμυνα κατά των ransomware σε όλες τις συσκευές.

Οι τεχνολογίες συνεχούς παρακολούθησης, όπως η Advanced Threat Defense, αναβαθμίστηκαν για να προσδιορίσουν τη συμπεριφορά που αφορούν τα ransomware και μπλοκάρουν ακόμη και τις νέες και άγνωστες επιθέσεις, όχι μόνο ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο μόλυνσης και απώλειας δεδομένων, αλλά και εντοπίζοντας κακόβουλες συμπεριφορές.

Μάθετε περισσότερα από το Ελληνικό site της Bitdefender : www.bitdefender.gr

Loading