Black Friday, Cyber Monday και εκπτώσεις για όποιον προλάβει... [Update]

black_friday_south_park

Πριν από μια δεκαετία οι φράσεις "Black Friday" και "Cyber Monday" θα μας ήταν παντελώς άγνωστες ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να βλέπαμε κάποιο ρεπορτάζ για τον πανζουριλισμό που γίνεται στα καταστήματα των ΗΠΑ. Σήμερα, όμως, χάριν στην παγκοσμιοποίηση που έφερε το Internet, βλέπουμε να υιοθετούν την ορολογία σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα ανά την υφήλιο για να διοργανώσουν μερικές ημέρες τρελών προσφορών.

Οι εκπτώσεις καλύπτουν όλο το φάσμα του εμπορίου, αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν περισσότερο αυτές που αφορούν smartphones, tablets, video games, gadgets, περιφερειακά και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές. Αν είστε εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές αγορές, τότε με μια περιήγηση στα αγαπημένα σας online καταστήματα θα παρατηρήσετε τις "εορταστικές" τιμές για διάφορα είδη. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι πολλά καταστήματα επιλέγουν την τακτική των flash sales, δηλαδή δίνουν μια συγκεκριμένη έκπτωση για ορισμένο χρονικό διάστημα ή για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

black_friday_meme

Επομένως, αν έχετε διάθεση για "ψώνια", από σήμερα και για τις επόμενες 4-7 ημέρες (ανάλογα το κατάστημα και την εταιρεία) θα βρείτε πολλές προσφορές για σχεδόν οτιδήποτε:

Για Video Games ρίξτε μια ματιά στα SteamGOGGamersGate. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα δύο πρώτα πωλούν το The Witcher 3: Wild Hunt στη μισή τιμή (€29.99).

Για Smartphones / Tablets / Gadgets η λίστα είναι σαφώς μεγαλύτερη, αλλά θα πρέπει να προσέξετε από που παραγγέλνετε. Αρκετά καταστήματα των ΗΠΑ δέχονται παραγγελίες, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το τελωνείο. Συστήνουμε τα δοκιμασμένα και με πολύ δυνατές προσφορές:

Aliexpress - πατήστε στο σχετικό banner στην κορυφή της σελίδας και θα μεταβείτε στην ειδική σελίδα προσφορών για την Black Friday όπου θα βρείτε τα πάντα.

Amazon - προτιμήστε κάποιο από τα ευρωπαϊκά καταστήματα. Όλα έχουν τεράστια banners με τις προσφορές για Black Friday-Cyber Monday.

GearBest - κορυφαίος προορισμός για αγορές συσκευών Κινέζων κατασκευαστών (Xiaomi, Meizu, Lenovo, Doogee κλπ.) και όχι μόνο.

GearBest Cyber Monday - ειδικές προσφορές για την Cyber Monday.

Geekbuying - εβδομάδα προσφορών με πολλές επιλογές για gadgets, powerbanks, smartphones και tablet Κινέζων κατασκευαστών.

Geekbuying Cyber Monday - ειδική υποσελίδα με flash προσφορές για μικρό χρονικό διάστημα και περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Oppo - έκπτωση σε όλα τα μοντέλα της.

OnePlus - δυνατότητα αγοράς των συσκευών της χωρίς πρόσκληση μέχρι τις 30/11.

Pandawill - ακόμη ένα αξιόπιστο κατάστημα από την Κίνα.

Xiaomiforsale - κατάστημα με είδη της Xiaomi (όχι επίσημο όμως)

Περιμένουμε και από εσάς να αναφέρετε στα σχόλια καταστήματα ή προσφορές που βρήκατε και αξίζει τον κόπο να μοιραστείτε με εμάς και τους υπόλοιπους επισκέπτες!

Loading