Black Friday: Για laptop και tablet κοιτάς στη Huawei!

Σας είχαμε προετοιμάσει από καιρό για τις εξαιρετικές προσφορές της Huawei για τη φετινή Black Friday, τις είδαμε όλοι μαζί την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 όταν και ξεκίνησε αυτή η εβδομαδιαία εκπτωτική περίοδος και τώρα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ενέργεια, είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσουμε περισσότερο σε κάποιες από αυτές που ενδεχομένως ενδιαφέρουν ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με το τρέχον lockdown.

Όπως και την περασμένη Άνοιξη, στο πρώτο κύμα της πανδημίας COVID-19, έτσι και τώρα είναι ιδιαίτερα αυξημένες οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση. Πολλά σπίτια διαθέτουν μόλις έναν υπολογιστή για όλη την οικογένεια και ο εγκλεισμός εκτόξευσε το ενδιαφέρον για την αγορά προσιτών και ταυτόχρονα πολύ αξιόπιστων λύσεων που θα εξοπλίσουν τόσο τους εργαζόμενους, όσο και τους μαθητές στην προσπάθεια τους να εργαστούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους αντίστοιχα. Φυσικά, στον ελεύθερο χρόνο όλων των μελών μιας οικογένειας, ένας υπολογιστής ή ένα tablet θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και για λόγους διασκέδασης, όπως για παράδειγμα η παρακολούθηση μιας ταινίας ή το gaming.

imported-huawei-matebook-x-pro-aHi4q.jpg

Για τον γονιό

Για τον επαγγελματία γονέα, λοιπόν, η Huawei αποφάσισε να κάνει μια πολύ γενναία έκπτωση στο πανίσχυρο Huawei MateBook X Pro, ένα υπέρκομψο εξολοκλήρου μεταλλικό laptop με πάχος μόλις 14.6mm και βάρος 1.33kg για μέγιστη φορητότητα, που ξεχωρίζει τόσο για τις επιδόσεις του σε όλους τους τομείς, όσο και για την μεγάλη αυτονομία του.

huawei-matebook-x-pro-bf-new-2.jpg

Πιο αναλυτικά, το MateBook X Pro προσφέρει στον χρήστη οθόνη αφής Ultra FullView μεγέθους 13.9’’ πολύ υψηλής ανάλυσης (3K -> 3000 x 2000) με ελάχιστα περιθώρια για μια εντυπωσιακή και ξεκούραστη εμπειρία θέασης. Στο εσωτερικό του υπάρχει επεξεργαστής Intel Core i7-10510U 10ης γενιάς, 16GB μνήμη RAM, 1TB αποθηκευτικός χώρος SSD, αλλά και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce MX250 με 2GB μνήμη GDDR5, ενώ το εξελιγμένο σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες Huawei Shark Fin Fans 2.0 εγγυάται αθόρυβη λειτουργία χωρίς υπερθέρμανση. Χάριν στην συγκεκριμένη κάρτα γραφικών μπορείς να παίζεις παιχνίδια και να παρακολουθείς multimedia περιεχόμενο χωρίς προβλήματα, με την εμπειρία της διασκέδασης να απογειώνεται με τη βοήθεια του τετραπλού συστήματος ηχείων. Αν αναρωτιέστε για αυτονομία; Με μία φόρτιση της μπαταρίας χωρητικότητας 56Wh μπορείς να εργαστείς για έως 15 ώρες και αν ανησυχείς για την ασφάλεια, υπάρχει αισθητήρας δακτυλικού αποτυπωμάτος για να το ξεκλειδώνεις μόνο εσύ.

Το Huawei MateBook X Pro είναι ένα πλήρες επαγγελματικό εργαλείο που μπορείς να αποκτήσεις μέχρι και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 σε τιμή €1599, δηλαδή με έκπτωση €700 σε σύγκριση με την αρχική τιμή των €2299.

huawei-tablets-bf-new.jpg

Για το παιδί

Τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας χρειάζονται αυτήν την περίοδο το δικό τους εργαλείο για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, όπως και για τη διασκέδαση τους, διότι οι ώρες συμπίπτουν με αυτές των γονιών τους. Η Huawei πραγματοποιεί και σε αυτήν την κατηγορία πολύ αξιόλογες εκπτώσεις, αναγνωρίζει τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε ηλικίας και γι’ αυτό προσφέρει πληθώρα επιλογών ανάλογα με την περίπτωση.

huawei-matepad-t8.jpg

Τα τρία entry-level μοντέλα Huawei MediaPad T3, T5 και T8 μπορούν με άνεση να καλύψουν τις ανάγκες για την τηλεκπαίδευση στις μικρότερες ηλικίες, και ταυτόχρονα να κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά αν θέλουν να παρακολουθήσουν videos, να χρησιμοποιήσουν εκπαιδευτικές εφαρμογές ή να παίξουν casual games.

huawei-matepad-official-4.jpg

Για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες, το Huawei MatePad είναι μια εξαιρετική λύση που προσφέρει μεγάλη οθόνη 10.4’’ υψηλής ανάλυσης με υποστήριξη γραφίδας M-Pencil, η οποία αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση (π.χ. να κρατάς σημειώσεις την ώρα του μαθήματος) και για την έκφραση της δημιουργικότητας μέσα από την πληθώρα εφαρμογών που μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημα AppGallery. Προσθέστε και τα 4 ηχεία harman-kardon που αποδίδουν εξαιρετικό ήχο για μια ωραιότατη εμπειρία παρακολούθησης multimedia τις ώρες χαλάρωσης.

huawei-matepad-pro-leak.jpg

Τέλος, δεν λείπει από τον χορό των προσφορών και το υβριδικό Huawei MatePad Pro, ένα ορόσημο απόδοσης και σχεδιασμού στην κατηγορία των tablets, καθώς προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις χάριν στο πανίσχυρο hardware και μπορεί να μετατραπεί σε laptop όταν το τοποθετήσεις στη βάση-πληκτρολόγιο. Υποστηρίζει γραφίδα, είναι εξοπλισμένο με 4 ηχεία και η αυτονομία του το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Θα βρείτε τα tablets της Huawei στις παρακάτω τιμές μέχρι και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

  • Huawei MatePad T8 WiFi (2GB + 16GB) στα €89.00 (αρχική τιμή €129.00)
  • Huawei MediaPad T3 LTE (2GB + 16GB) στα €109.00 (αρχική τιμή €169.00)
  • Huawei MediaPad T5 WiFi (3GB + 32GB) στα €149.00 (αρχική τιμή €199.00)
  • Huawei MatePad WiFi (4GB + 64GB) στα €249.00 (αρχική τιμή €349.00)
  • Huawei MatePad LTE (4GB + 64GB) στα €299.00 (αρχική τιμή €399.00)
  • Huawei MatePad Pro (6GB + 128GB) στα €599.00 (αρχική τιμή €849.00)

Οι Black Friday προσφορές της Huawei είναι διαθέσιμες μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Loading