Black Friday σταθερής και κινητής στη Vodafone

Η Black Friday συνεχίζεται στη Vodafone με προσφορές σε κινητή και σταθερή ώστε όλοι οι νέοι συνδρομητές να μπορούν να απολαύσουν απεριόριστη επικοινωνία με τις χαμηλότερες τιμές σε ομιλία, Internet και τηλεόραση, και να λάβουν την Εγγύηση Ικανοποίησης που παρέχει τη δυνατότητα διακοπής των νέων υπηρεσιών αζημίως.

Μόνο για λίγες μέρες, όλοι οι νέοι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data και ομιλία για το κινητό τους μόνο με 29,90€ / μήνα με το Vodafone Giga Unlimited Ultra. Ενώ όσοι το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής το κόστος μειώνεται στα 27,20€/ μήνα και ταυτόχρονα λαμβάνουν δωρεάν μια φορητή συσκευή 4G internet αξίας 40€ με ενσωματωμένη κάρτα sim, ώστε να μπορούν να μοιράζονται τα απεριόριστα data συνδέοντας όλες τις συσκευές τους.

Παράλληλα, η Vodafone απελευθερώνει και την επικοινωνία στο σπίτι με το πρόγραμμα Fiber Internet 100Μbps για μοναδικές ταχύτητες Internet, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστη ψυχαγωγία με το Vodafone TV που παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ και της HBO με χιλιάδες δημοφιλείς τίτλους, μόνο με 26,50€ / μήνα. Όσοι συνδρομητές επιλέξουν να συνδυάσουν το Fiber 100 Internet 100Mbps με το Vodafone TV και οποιοδήποτε συμβόλαιο κινητής Vodafone, η τελική τιμή μειώνεται στα 25,56€/ μήνα.

Τέλος, η Εγγύηση Ικανοποίησης δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές Vodafone που συνδυάζουν τις παραπάνω προσφορές, ακόμα κι αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες κινητής και σταθερής, να τις διακόψουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Μάθετε περισσότερα για τις Black Friday προσφορές σε σταθερή:Προσφορές Σταθερής | Vodafone και κινητή: Προσφορά κινητής | Vodafone

Loading