Black Panther: Wakanda Forever, νέο trailer λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα

Οι φίλοι των ταινιών της Marvel περιμένουν πως και πως το επερχόμενο Black Panther: Wakanda Forever, το sequel μιας εκ των πιο επιτυχημένων ταινιών του MCU που θα είναι διαθέσιμο στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 11 Νοεμβρίου 2022, και η αναμονή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με το νέο trailer.

Σε αυτό βλέπουμε τους ήρωες της Wakanda να θρηνούν τον βασιλιά τους, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να βυθιστούν στην θλίψη, καθώς το έθνος τους δέχεται επίθεση από το υποβρύχιο βασίλειο των Talokan. Οι τελευταίοι έχουν ως ηγέτη τους τον Namor και ένα μυστικό όπλο που επηρεάζει το μυαλό των Wakandans, γι΄ αυτό η ομάδα των Dora Milaje καλύπτει τα αυτιά της προτού μπει στην μάχη. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος/ποια θα είναι ο επόμενος/η Black Panther, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα αναλάβει τον ρόλο η αδερφή του T’Challa, η Shuri.

Στο cast συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Tenoch Huerta (Namor), Winston Duke (M’Baku), Letitia Wright (Shuri), Lupita Nyong’o (Nakia), Danai Guria (Okoye), Angela Bassett (Queen Ramonda), Michaela Coel (Aneka), Florence Kasumba (Ayo), Dominique Thorne (Riri Williams) και Martin Freeman (Everett K. Ross). Σκηνοθετεί ο Ryan Coogler, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο με τον Robert Cole.

Loading