Blade Runner: Έρχεται live-action τηλεοπτική σειρά με συμμετοχή του Ridley Scott

Ο Ridley Scott παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά Alien, αποκάλυψε ότι λίαν συντόμως θα απολαύσουμε μία νέα live-action σειρά Blade Runner.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι ήδη έχουν επιμεληθεί του πρώτου πιλοτικού επεισοδίου για το Blade Runner. Η live-action σειρά Blade Runner θα διαφέρει από την anime σειρά Blade Runner: Black Lotus, που κυκλοφορεί ήδη από τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν η σειρά θα διαδραματιστεί πριν ή μετά από τις ταινίες Blade Runner του 1982 ή του Blade Runner 2049, που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια. Επίσης, το καστ δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, καθώς η σειρά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο συγγραφής.

Αναφορικά με την live-action σειρά Alien, οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει γραφτεί το πρώτο επεισόδιο και η υπόθεση της σειράς θα εκτυλίσσεται στη Γη, με πολλές εξωγήινες ιστορίες να πρωταγωνιστούν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading