Brigador: Διαθέσιμο δωρεάν στο GOG

Το χειμερινό κύμα εκπτώσεων συνεχίζεται στο GOG και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει μέχρι και το 91%, αλλά το κατάστημα δεν μένει μόνο στις μεγάλες προσφορές. Για τις επόμενες σχεδόν 2 ημέρες προσφέρει σε όλους τους χρήστες ακόμη ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν το Brigador.

Πρόκειται για ένα ισομετρικό roguelite shooter όπου ο στόχος σου είναι να μαζέψεις όσα περισσότερα χρήματα μπορείς για να φύγεις από τον πλανήτη, καταστρέφοντας σχεδόν οτιδήποτε μπορείς να δεις στον χάρτη. Υπάρχουν διαθέσιμα για ξεκλείδωμα 56 διαφορετικά οχήματα (mechs, tanks, hovercrafts), 40 διαφορετικά όπλα, campaign mode με 37 αποστολές και freelance mode με 20+ χάρτες με διαφορετικές προκλήσεις για τον gamer.

Το Brigador μπορεί να γίνει δικό σας αρκεί να πατήσετε στο σχετικό banner που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του καταστήματος και να εγγραφείτε με τον λογαριασμό σας στο newsletter.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading