Βάλτε στήθος και όχι μόνο… μέσω της εφαρμογής BuildMyBod!

Σήμερα, υπάρχουν εφαρμογές για οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε και κάθε φορά που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, έρχεται μια νέα εφαρμογή που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό…

Αυτη τη φορά, ο πλαστικός χειρουργός Jonathan Kaplan κυκλοφόρησε την εφαρμογή BuildMyBod η οποία επιτρέπει σε όσους θέλουν να καταφύγουν σε πλαστική χειρουργική να δουν στον εικονικό κόσμο πώς θα δείχνουν μετά την επέμβαση!

Επιπλέον, η εφαρμογή BuildMyBod παρέχει πληροφορίες για το κόστος των χειρουργικών επεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένου και του αναισθησιολόγου, ενώ κλείνει ακόμα και ραντεβού!

Η εφαρμογή διατίθεται σε πολλές χώρες μέχρι στιγμής, δίνοντας, μάλιστα, τη δυνατότητα σε αυτούς που θέλουν να υποβληθούν σε επέμβαση να βρουν πλαστικούς χειρουργούς στη χώρα τους.

Προς το παρόν η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε συσκευές iOS, ενώ σύντομα σκοπεύει να κυκλοφορήσει και για Android! Δυστυχώς, δεν υπάρχει για την ώρα στο ελληνικό iTunes Store, αλλά φήμες τη θέλουν να κυκλοφορεί παγκοσμίως.

Ας ελπίσουμε ότι θα τη δούμε σύντομα, γιατί ακόμα και αν οι περισσότεροι από εμάς δεν τη χρησιμοποιήσουμε ποτέ, το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή…

This entry was posted in iOS, iPad, iPhone, Software and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.