Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δούμε νέο υλικό για το Call of Duty: WWII στην E3 2017, με την Activision να επιλέγει το keynote της Sony για να αποκαλύψει τα πρώτα στοιχεία για τη multiplayer πλευρά του παιχνιδιού. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει δύο ξεχωριστά events για να δοκιμάσει την beta έκδοση του multiplayer, το πρώτο στις 25-28 Αυγούστου αποκλειστικά για το PS4 και το δεύτερο στις 1-4 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και Windows PC.

Το campaign mode του Call of Duty: WWII ακολουθεί το 1ο τάγμα πεζικού των ΗΠΑ, αν και θα εμφανίζονται στην πορεία διάφοροι εξωτερικοί χαρακτήρες όπως μια Γαλλίδα ηγέτιδα της αντίστασης. Οι περισσότερες αποστολές θα λαμβάνουν χώρα μεταξύ 1944 και 1945, αλλά θα υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενα γεγονότα. Φυσικά, θα ζήσουμε ξανά τις σημαντικότερες στιγμές όπως την απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία και τις μάχες στα δάση του Βελγίου.

Οι δημιουργοί της Sledgehammer Games ταξίδεψαν σε όλες τις περιοχές για να αποτυπώσουν ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες, ενώ πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερα “επίπονη” ιστορική έρευνα για να αποδώσουν το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που έχει δημιουργηθεί ποτέ (έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον).

Στο trailer που ακολουθεί θα δείτε μια διαφορετική προσέγγιση της D-Day σε σύγκριση με αυτήν που παίξαμε πίσω στο 2005 στο Call of Duty 2. Ο ουρανός είναι γκρίζος και το περιβάλλον σαφέστατα πιο σκοτεινό με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να μυρίζει “θάνατο”. Η Sledgehammer Games το χαρακτηρίζει ως “σκοτεινό και όμορφο” για να δημιουργήσει στον gamer τα πιο αληθοφανή συναισθήματα. Σε ό,τι αφορά το σύστημα μάχης και τον εξοπλισμό, τόσο η Sledgehammer Games, όσο και η Activision συμφώνησαν στην ακρίβεια του στόχου και στην αυστηρή προσκόλληση στα όπλα της εποχής.

Τέλος, θα δούμε νέα multiplayer modes, όπως το “War” με ομάδες των Συμμάχων και του Άξονα να μάχονται για συγκεκριμένο στόχο, το “Headquarters” για κοινωνικοποίηση των παικτών και….”Zombies” όπου ο Χίτλερ δημιουργεί έναν στρατό από ζόμπι στα τελευταία στάδια του Β’Π.Π.

Στα παραπάνω προσθέστε και τα Divisions, ένα νέο σύστημα που ενσωματώνουν οι δημιουργοί για το multiplayer, με τους gamers να έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποιο σώμα θα ανήκουν (Airborne, Mountain, Infantry, Armoured και Expeditionary Force) και ποιες δεξιότητες θα έχουν.

Το Call of Duty: WWII αναπτύσσεται από τη Sledgehammer Games και θα είναι διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και Windows PC, με τη beta έκδοση να έρχεται λίγο νωρίτερα αποκλειστικά στο PS4.

Advertisements