Call of Duty: Ghosts, αποκαλύφθηκε το multiplayer mode και infographic για τα 10 χρόνια της σειράς [Video]

call_of_duty_ghosts

Η Activision διοργάνωσε εκδήλωση για να παρουσιάσει το multiplayer mode του Call of Duty: Ghosts, το οποίο φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες, ενώ παράλληλα δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον infographic για τα 10 χρόνια της σειράς με στατιστικά στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ξεκινώντας από το multiplayer mode, οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους (επιλογές για ρουχισμό, φυλή, φύλο κ.ά), θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σκύλο τους (Riley) για εξόντωση των αντιπάλων, έχει προστεθεί νέος εξοπλισμός και η κίνηση έχει γίνει ακόμα πιο φυσική.

Ακόμη, η Activision έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία Squad. Οι gamers θα μπορούν να ξεκλειδώσουν και να δημιουργήσουν μέχρι 10 μοναδικούς στρατιώτες, διαμορφώνοντας για τον καθένα ξεχωριστά την εμφάνιση, τις ικανότητες και τον τρόπο μάχης. Ο κάθε ένας από αυτούς θα κερδίζει επίσης ξεχωριστά πόντους XP και θα είναι διαθέσιμος για χρήση σε co-op ή solo mode, αλλά όχι στο Team Deathmatch.

Για επίλογο σας αφήνουμε το παρακάτω infographic (πατήστε για πλήρες μέγεθος), όπου θα δείτε εντυπωσιακά στατιστικά, όπως για παράδειγμα ότι έχουν ξοδευτεί περίπου 25 δισεκατομμύρια ώρες από τους 100 εκατ. gamers του παιχνιδιού, χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από την ίδια την ιστορία του ανθρώπου!

Το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

Call-of-Duty-Infographic

Loading