Call of Duty: Mobile, ξεπέρασε ήδη τα 20 εκατ. downloads και τα $2 εκατ. τζίρο

Από τις σπουδαιότερες κυκλοφορίες της χρονιάς, το Call of Duty: Mobile αποδεικνύεται, όπως αναμενόταν, ιδιαίτερα δημοφιλές για τους gamers που προτιμούν να "καίγονται" στις φορητές συσκευές τους. Μέσα σε μόλις λίγα εικοσιτετραώρα από το λανσάρισμα του, το Call of Duty: Mobile έχει κατέβει περισσότερες από 20 εκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο, με την Ινδία να έχει σε αυτή τη φάση την πρωτιά.

Τα νούμερα μας έρχονται από τη Sensor Tower, την εταιρεία στατιστικής που παρακολουθεί την πορεία των εφαρμογών. Εκτός από τον αριθμό των downloads, η Sensor Tower αναφέρει ότι έχουν ξοδευτεί ήδη περισσότερα από $2 εκατ. σε μικροσυναλλαγές εντός του παιχνιδιού!

Το Call of Duty: Mobile περιλαμβάνει 5 χάρτες (Crash, Killhouse, Crossfire, Nuketown και Hijacked), αλλά δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής το Zombie mode που υπήρχε στη beta έκδοση του. Δεν αποκλείεται να προστεθεί αργότερα σε κάποιο από τα updates. Σε ό,τι αφορά την ερώτηση του εκατομμυρίου, το Battle Royale mode σε στυλ Fortnite ξεκλειδώνει μετά το level 7 και μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή σχηματίζονται ομάδα έως 4 ατόμων. Στον εξοπλισμό θα βρείτε όλα τα κλασικά όπλα και οχήματα (ATVs, raft, helicopter κ.ά.) και μπορείτε να βλέπετε τον χαρακτήρα σας σε First-person ή Third-person.

Call of Duty: Mobile - [Google Play Link]

Call of Duty: Mobile - [App Store Link]

Loading