Call of Duty: Modern Warfare 2, δείτε τα gameplay trailers για PC και παιχνιδοκονσόλες

Δεν παιρνούν οι ημέρες μέχρι την 28η Οκτωβρίου 2022, ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare 2 και η Activision φροντίζει να ανεβάζει το hype με gameplay trailers για τις εκδόσεις του παιχνιδιού σε PC και παιχνιδοκονσόλες.

Από το trailer για τις παιχνιδοκονσόλες βλέπουμε ορισμένα στοιχεία του βασικού campaign, όπου θα υπάρχει μπλέξιμο με καρτέλ ναρκωτικών και τρομοκράτες, καθώς και την επιστροφή του ηθοποιού Glenn Morshower (Ozark) στο παιχνίδι, ενώ στο trailer για PCs υπάρχουν αρκετές σκηνές από τις δραστηριότητες της Task Force 141 και τα γνώριμα πρόσωπα των Ghost, Soap, Price και Gaz.

Ειδικά για τα PCs αναφέρεται πως θα υπάρχει υποστήριξη για ultrawide monitors και 4K γραφικά, ενώ υπενθυμίζεται η εφαρμογή του anti-cheat συστήματος Ricochet από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

Όσοι προπαραγγείλουν το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν από τις 20 Οκτωβρίου 2022. Οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμη 8 ημέρες και όλοι μαζί θα κάνουμε υπομονή μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2022 για το λανσάρισμα του Call of Duty: Warzone 2.0.

Loading