Call of Duty: Vanguard, διαρροή πληροφοριών και αποκαλυπτήρια στις 19 Αυγούστου 2021

Μπορεί αυτή τη χρονιά να μην τηρήθηκε η παράδοση των επίσημων αποκαλυπτηρίων την Άνοιξη, αλλά όπως και να ‘χει, το νέο Call of Duty βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται με τίτλο Call of Duty: Vanguard στις 19 Αυγούστου 2021.

call-of-duty-vanguard-leak-3.jpg

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο γνωστός και έγκυρος insider, Tom Henderson, ο οποίος εκτιμά πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μέσα από το Warzone. Επιπλέον, έχουν διαρρεύσει ορισμένες εικόνες που επιβεβαιώνουν τις φήμες για ιστορία τοποθετημένη μετά τα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Ναζί έχουν ηττηθεί και η Gestapo προσπαθεί να ανακτήσει την πρότερη δύναμη της, ενώ ο αρχηγός της, Heinrich Muller, θα είναι ο κεντρικός αντίπαλος.

Τα παραπάνω καταγράφονται από τον Henderson, αλλά κυκλοφορεί και μια φήμη που θέλει το Call of Duty: Vanguard να περνά και στο μέτωπο του Ειρηνικού Ωκεανού στη μάχη Αμερικανών και Ιαπώνων. Δεν αποκλείεται να ισχύουν και τα δύο για να έχουμε μια ολοκληρωμένη κάλυψη εκείνης της περιόδου, αφού μετά την κατάρρευση των Ναζί συνεχίστηκε ο πόλεμος στον Ειρηνικό.

call-of-duty-vanguard-leak-1.jpg


Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες και φυσικά να δούμε αν θα δικαιωθεί για τις εκτιμήσεις του ο Henderson.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading