Call of Juarez: Gunslinger, διαθέσιμο δωρεάν στο Steam

Ποτέ δεν λέμε όχι σε δωρεάν παιχνίδια απ’ όπου και αν προέρχονται. Αυτή τη φορά η πλατφόρμα Steam προσφέρει σε όλους τους gamers εντελώς δωρεάν το Call of Juarez: Gunslinger με αφορμή τον εορτασμό της 30ης επετείου της Techland.

Το Call of Juarez: Gunslinger κυκλοφόρησε το 2013 και είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά arcade shooters με θέμα την Άγρια Δύση. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Silas Greaves, ενός κυνηγού επικυρηγμένων που έρχεται αντιμέτωπος με διάφορους θρύλους όπως ο Billy the Kid και ο Butch Cassidy.

Θα το βρείτε εντελώς δωρεάν στο Steam μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου 2021, και φυσικά θα το κρατήσετε για πάντα στη βιβλιοθήκη σας αν το προσθέσετε μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

Call of Juarez: Gunslinger - [Steam Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading