Το Ghost of Tsushima έρχεται σύντομα στα PCs!

Μετά από χρόνια αναμονής, οι PC gamers θα δουν ένα από τα κορυφαία αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation να καταφθάνει στους υπολογιστές τους. Η Sony επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Ghost of Tsushima για PCs και μάλιστα στην έκδοση Director's Cut που κυκλοφόρησε το 2021, η οποία συμπεριλαμβάνει στο πακέο και τα multiplayer expansions, διαλόγους στα ιαπωνικά και πολλά άλλα έξτρα.

Το Ghost of Tsushima αναπτύχθηκε αρχικά από την Sucker Punch Productions για το PlayStation, ενώ η μεταφορά του για PC γίνεται από το γνωστό studio που ασχολείται με τέτοιου είδους projects, το Nixxes Software.

"Στη Nixxes είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την ταλαντούχα ομάδα της Sucker Punch Productions που δημιούργησε αυτό το καταξιωμένο από τους κριτικούς open-world action adventure", λέει ο Julian Huijbregts της Nixxes. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την ιστορία του Jin σε ένα νέο κοινό και που φέρνουμε για πρώτη φορά έναν τίτλο της Sucker Punch στο PC".

Αν και οι απαιτήσεις συστήματος δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, η δημοσίευση στο blog της ανακοίνωσης αναφέρεται σε ορισμένα από τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά για PC που θα συνοδεύουν αυτή την έκδοση. Αυτές περιλαμβάνουν την υποστήριξη οθόνης ultrawide για αναλύσεις 21:9, 32:9, 48:9 και την υποστήριξη χειριστηρίου DualSense με απτική ανάδραση και προσαρμοστικές σκανδάλες. Η Nixxes προσθέτει, επίσης, σχεδόν κάθε τεχνολογία αναβάθμισης και παραγωγής καρέ που υπάρχει. Τα Nvidia DLSS 3, AMD FSR 3 και Intel XeSS θα είναι διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία για να βοηθήσουν στην αύξηση των ρυθμών καρέ.

Ακολουθούν τα extras που θα συμπεριληφθούν στην Director's Cut Edition:

  • Iki Island: Σε αυτό το expansion ιστορίας, ο Jin ανακαλύπτει νέες τοποθεσίες, χαρακτήρες και εχθρούς σε ένα μυστηριώδες νησί. Το νησί Iki είναι μια άγρια, άνομη χώρα γεμάτη επιδρομείς και εγκληματίες. Ο Jin θα πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις ικανότητές του για να νικήσει τον εχθρό και να σώσει το Iki.
  • Legends - Εμπνευσμένη από ιαπωνικές λαϊκές ιστορίες και μυθολογία, αυτή η συνεργατική εμπειρία multiplayer αποτελείται από αποστολές για δυο παίκτες και αποστολές επιβίωσης για τέσσερις παίκτες, καθώς και από την ανταγωνιστική λειτουργία δύο εναντίον δύο στο Rivals mode. Επιλέξτε μία από τέσσερις κλάσεις: Samurai, Ronin, Hunter ή Assassin και παίξτε με φίλους ή μέσω online matchmaking.
  • Kurosawa Mode - Απολαύστε το παιχνίδι σε ασπρόμαυρο χρώμα με εφέ κόκκων ταινίας, καθώς και ιαπωνικούς διαλόγους και αγγλικούς υπότιτλους. Αυτή η λειτουργία είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες του θρυλικού σκηνοθέτη Akira Kurosawa.

Το Ghost of Tsushima Director's Cut θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου στο Steam και στο Epic Games Store. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες τώρα στα €59,99.

Loading