Captain America 4 με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie

Στην επερχόμενη ταινία Captain America 4 τα ηνία του πολυαγαπημένου ήρωα Captain America ετοιμάζεται να αναλάβει ο Anthony Mackie. Σύμφωνα με το Deadline, ο Mackie σφράγισε την επιστροφή του στο Marvel Cinematic Universe και αυτή τη φορά ως Captain America.

Ο Mackie υποδύθηκε τον Sam Wilson στη σειρά The Falcon and The Winter Soldier και πρωταγωνίστησε δίπλα στον Sebastian Stan, ο οποίος ενσάρκωσε τον Bucky Barnes. Η σειρά διερεύνησε τις συνέπειες του Avengers: Endgame, αφού ο Steve Rogers άφησε την ασπίδα του Captain America στον Sam και τον ώθησε να πάρει τον μανδύα.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, υπονοήθηκε ότι ακολουθεί κάτι καινούργιο και πλέον γνωρίζουμε ότι αυτό είναι η νέα ταινία του Captain America. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν ο Mackie θα συναντηθεί με τον συμπρωταγωνιστή του Stan στην επερχόμενη ταινία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading