Οι νικητές και οι χαμένοι της CES 2013 μέσα από το twitter

salorix

H CES 2013 έφτασε στο τέλος της και ως είθισται ρίχνουμε μια ματιά στους νικητές και τους χαμένους της μεγαλύτερης τεχνολογικής διοργάνωσης του πλανήτη. Και τι καλύτερο μέσο από το Twitter που χρησιμοποίησε η Salorix και κατέγραψε τι «τιτιβίζανε» οι παρευρισκόμενοι και ακόλουθοι της φετινής CES στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Συνολικά, ο νικητής της CES 2013 ήταν η Samsung, της οποίας το εύκαμπτο τηλέφωνο και η 4Κ τηλεόραση κυριάρχησαν στο Twitter όπως βλέπετε και στο παραπάνω διάγραμμα. Το προβάδισμα της κορεάτικης εταιρείας είναι ξεκάθαρο σε σχέση με άλλες εταιρείες, όπως η LG, Panasonic, Intel, Microsoft (παρόλο που η εταιρεία δεν συμμετείχε επίσημα στην διοργάνωση) κτλπ.

Ενδιαφέρον έχει, επίσης, να δούμε ανά μέρα τη δημοτικότητα των εταιρειών όπως καταγράφηκαν στο Twitter. Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης για παράδειγμα η Sony είχε ξεκάθαρο προβάδισμα σε σχέση με την Samsung αλλά δεν διήρκεσε αρκετά.

[via DigitalTrends]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Misc, Twitter and tagged . Bookmark the permalink.