up_icon
CES CES 2020 Samsung

CES 2020: 46 βραβεία καινοτομίας για τα προϊόντα της Samsung

10 Νοεμβρίου 2019 Christos Elpidis

CES 2020: 46 βραβεία καινοτομίας για τα προϊόντα της Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε διακρίσεις σε 46 από τις νέες προϊοντικές καινοτομίες, στη διεθνή έκθεση CES 2020 Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES 2020). Απέσπασε τρία βραβεία στην υψηλού κύρους κατηγορία Best of Innovations, για συσκευές και υπηρεσίες που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, κορυφαία μηχανική και τεχνολογία αιχμής. Το Galaxy Note 10+ 5G και δύο προϊόντα Οπτικής Απεικόνισης (Visual Display) της Samsung ήταν οι νικητές των βραβείων Best of Innovation.

Τα βραβεία αναδεικνύουν την αξιόλογη, γεμάτη επιτεύγματα, κληρονομιά της Samsung, στην ανάπτυξη πρωτοποριακών καινοτομιών που προάγουν τη βιομηχανία. Φέτος, η Samsung κέρδισε μια πληθώρα βραβείων που καλύπτουν μια σειρά από κατηγορίες, όπως η Οπτική Απεικόνιση (Visual Displays), τα Παιχνίδια (Gaming), οι Εφαρμογές Λογισμικού και Κινητής (Software and Mobile Apps), η Ενσωματωμένη Τεχνολογία (Embedded Technology), η Τεχνολογία για έναν Καλύτερο Κόσμο (Tech for a Better World), Βιωσιμότητα (Sustainability), ο Εξοπλισμός και τα Εξαρτήματα Οπτικοακουστικών Προϊόντων Οικιακής Χρήσης (Home AV Components & Accessories), το Υλικό και τα Εξαρτήματα Υπολογιστών (Computer Hardware and Components), η Υγεία και Ευεξία (Health and Wellness), η Φυσική Κατάσταση (Fitness), ο Αθλητισμός και η Βιοτεχνολογία (Sports and Biotech), οι Φορητές Συσκευές (Wearables), οι Συσκευές και τα Αξεσουάρ Κινητής (Mobile Devices and Accessories), τα Αξεσουάρ Υπολογιστών (Computer Accessories), οι Οικιακές Συσκευές (Home appliance) και το Έξυπνο Σπίτι (Smart Home).

Όπως δήλωσε ο YH Eom, President και CEO στη Samsung Electronics North America,

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που για ακόμη μια φορά αναγνωρίζονται οι τρόποι με τους οποίους τα προϊόντα και οι ψηφιακές λύσεις επηρεάζουν τις ζωές των καταναλωτών και μας δείχνουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η τεχνολογία. Αυτός ο χρόνος σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο όσον αφορά στον αριθμό των βραβείων που αποσπά η Samsung στη CES, γεγονός που αποδεικνύει πως πίσω από αυτές τις νέες, καινοτόμες λύσεις βρίσκεται μια κορυφαία ομάδα από όλο τον κόσμο

Τα CES Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας CES) χρηματοδοτούνται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA)™, που ίδρυσε και διοργανώνει τη CES. Πολλά από τα αναγνωρισμένα από τη βιομηχανία προϊόντα της Samsung θα παρουσιαστούν στην CES 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Ιανουαρίου 2020, στα περίπτερα της Samsung (#15006) στο The Las Vegas Convention Center, Central Hall – Tech East.

Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Samsung:

Samsung Galaxy Fold – Το Galaxy Fold είναι μια αναδιπλούμενη συσκευή που έχει δημιουργήσει μια εντελώς νέα κατηγορία. Διαθέτει την οθόνη Infinity Flex 7,3 ιντσών, η οποία διπλώνει και γίνεται μια compact συσκευή με οθόνη 4,6 ιντσών στην μια όψη, συνδυάζοντας και προσφέροντας στους χρήστες τα καλύτερα στοιχεία ενός smartphone και ενός tablet, όλα σε μία συσκευή. Το Galaxy Fold είναι μια μοναδική συσκευή, άνευ προηγουμένου, που διαθέτει πρωτοποριακά υλικά και τεχνολογίες. Οι χρήστες έχουν, πλέον, στη διάθεσή τους ένα ισχυρό νέο μέσο για να παρακολουθήσουν βίντεο και να εκτελέσουν πολλαπλές εργασίες, όπως ποτέ άλλοτε.

Samsung Galaxy Note10+ 5G – Βραβευμένο ως το προϊόν με την καλύτερη καινοτομία στη CES 2020 (Best of Innovation), το Galaxy Note10+ 5G, σχεδιάστηκε με σκοπό να επιτρέψει την αξιοποίηση της δύναμης των δικτύων 5G για ενισχυμένη εμπειρία streaming, gaming και αυξημένης παραγωγικότητας. Με αναβαθμισμένο S Pen, κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές στην κατηγορία, το Galaxy Note10+ 5G επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με τον τρόπο που επιθυμούν και να απελευθερώσουν το δημιουργικό τους πνεύμα, κάνοντας χρήση των ταχύτερων διαθέσιμων δικτύων.

Samsung Galaxy Note10 / 10+ – Οι σύγχρονοι χρήστες της σειράς Note βασίζονται στις συσκευές τους περισσότερο από ποτέ, για την ολοκλήρωση εργασιών, την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και υλοποίηση των ονείρων τους. Τα Galaxy Note10 και Note10+ δίνουν στους ανθρώπους την ελευθερία να δουλεύουν με τον τρόπο που θέλουν και ενθαρρύνουν το δημιουργικό τους πνεύμα, όλα εν κινήσει. Με οθόνη πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αναβαθμισμένη έκδοση του S Pen, κάμερα επαγγελματικού επιπέδου στην άκρη του χεριού τους και άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα Galaxy Note10 και Note10+ βοηθούν τους χρήστες να αφοσιώνονται σε αυτά που αγαπούν.

Samsung Galaxy S10 5G – Η πρώτη ναυαρχίδα 5G της Samsung’s, το Galaxy S10 5G προσφέρει υπερ-ενισχυμένη εμπειρία σε οθόνη, κάμερα και απόδοση. Επίσης, διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 5G. Μάλιστα, για να αξιοποιήσει στο έπακρο το 5G, το Galaxy S10 5G διαθέτει μια Dynamic AMOLED οθόνη 6.7”, τη μεγαλύτερη από ποτέ σε σειρά S, ένα προηγμένο σύστημα κάμερας, συμπεριλαμβανομένων των φακών 3D Depth Sensing με τεχνολογία Time of Flight για καταγραφή βίντεο με εκπληκτικό bokeh effect και μια ευφυή μπαταρία 4,500mAh που εξασφαλίζει πολλές ώρες απρόσκοπτου gaming και streaming. Με το Galaxy S10 5G, η λήψη μιας πλήρους τηλεοπτικής σειράς ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά, τα παιχνίδια που είναι πλούσια σε γραφικά δεν «κολλάνε», και οι ενισχυμένες VR και AR εμπειρίες είναι πιο απολαυστικές από ποτέ.

Samsung Galaxy A50 – Το Samsung Galaxy A50 διαθέτει όλες τα απαραίτητες λειτουργίες ενός smartphone σε προσιτή τιμή. Εξοπλισμένο με προηγμένο hardware και premium εφαρμογές, το Galaxy A50 προσφέρει μια ευέλικτη κάμερα με φακούς Ευρείας Γωνίας και Βάθους (Ultra Wide & Depth), μια εκπληκτική οθόνη Super AMOLED Infinity-U 6,4 ιντσών και μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ταχείας φόρτισης.

Galaxy Watch Active2 – Το Galaxy Watch Active2, το πιο πρόσφατο smartwatch της Samsung, συνδυάζει ολοκληρωμένες δυνατότητες ευεξίας με προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση, για να ταιριάζει με το στυλ του καθένα. Με την εφαρμογή Samsung Health στην πυρήνα της λειτουργίας του, το Galaxy Watch Active2 προσφέρει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση, τον ύπνο, το άγχος και άλλα. Επιπρόσθετα, το Galaxy Watch Active2 συνδέεται εύκολα με εφαρμογές και υπηρεσίες του οικοσυστήματος Galaxy, για να ταιριάξει τέλεια σε μια δικτυωμένη ζωή.

Samsung Pay – Το Samsung Pay αποτελεί ένα βολικό τρόπο πληρωμών και αγορών, το οποίο έχει εξελιχθεί κατά το περασμένο έτος για να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στην οικονομική τους ζωή. Νέες λειτουργίες, όπως το Tap&Pay, διευκολύνουν τις καθημερινές πληρωμές, όπως το εισιτήριο των συγκοινωνιών, ενώ υπηρεσίες όπως το Samsung Pay Cash and Money Transfer powered by Travelex κάνουν ευκολότερη τη διαχείριση και μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, όλα εν κινήσει.

Samsung 30.72TB PCIe Gen4 NVMe SSD – Η 30.72TB PM1733 είναι η ταχύτερη και μεγαλύτερης χωρητικότητας μονάδα SSD στη βιομηχανία, που παρέχει υποδομές πρόσβασης σε Internet και Big Data, ιδιαίτερα σημαντική στους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς της ανάλυσης δεδομένων, ανάλυση βάσει ΑΙ και ΙοΤ.

Εφαρμογή Samsung Global Goals – Η εφαρμογή αυτή για smartphones αναπτύχθηκε από τη Samsung σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (United Nations Development Programme - UNDP). Αποτελεί τόσο εκπαιδευτικό εργαλείο όσο και πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς που απαντούν σε κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις διεθνώς. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πώς δημιουργήθηκαν οι Παγκόσμιοι Στόχοι (Global Goals) και λεπτομέρειες για κάθε στόχο. Η εφαρμογή Global Goals συμβάλλει, επίσης, στη συγκέντρωση χρημάτων για τους Παγκόσμιους Στόχους με δύο βασικούς τρόπους, επιτρέποντας στους χρήστες να δωρίζουν απευθείας στους Στόχους μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας UNDP ή επιλέγοντας την παρακολούθηση διαφημίσεων στην εφαρμογή για να δωρίσουν το 100% των διαφημιστικών εσόδων στους Παγκόσμιους Στόχους.

Christos Elpidis

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10+ χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι εργάζεται επάνω στην κατασκευή ασύρματης τηλεόρασης!

23 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Η πατέντα που κατοχύρωσε η Samsung το Μάρτιο του 2019 σχετικά με τη δημιουργία μιας τηλεόρασης που θα τροφοδοτείται ασύρματα δεν έμεινε απλά στα χαρτιά. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο πλαίσιο του CES 2020 ότι έχει ...

Αυτό είναι το αναδιπλούμενο smartphone που έφερε η TCL στο CES 2020

13 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Η TCL μας έδειξε ορισμένα από τα σχέδια της για αναδιπλούμενα smartphones στο πλαίσιο της IFA 2019 τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά μας “τίναξε” τα μυαλά με ένα διαφορετικό concept που είδαμε τον Οκτώβριο, για να...

Το νέο AiO PC και οι νέα γενιά οθονών από τη Lenovo στο CES 2020

13 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Από το CES 2020 δεν έλειψαν το νέο AiO PC της Lenovo, το ThinkCentre M90a που προσφέρει ορισμένα χαρακτηριστικά για την προστασία της ιδιωτικότητας του χρήστη και ξεχωριστή κάρτα γραφικών, αλλά και οι νέες ...

ASUS ROG Zephyrus G14 και G15: Εντυπωσιακό design στα πανίσχυρα gaming laptops [CES 2020]

12 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Από τα πρώτα laptops που θα χρησιμοποιούν τους νέους επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 θα είναι οι δύο νέες προσθήκες της ASUS στη σειρά ROG Zephyrus. Πρόκειται για τα μοντέλα ASUS ROG Zephyrus G14 και G15, αμφότερα ...

AMD Ryzen 4000: Η νέα σειρά πανίσχυρων επεξεργαστών για laptops [CES 2020]

12 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Η AMD επιβεβαίωσε τις φήμες και παρουσίασε στο CES 2020 τη νέα γενιά επεξεργαστών Ryzen 4000, οι οποίοι βασίζονται στην αρχιτεκτονική Zen 2 κλίμακας 7nm και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (U-Series 15W TDP και ...

Intel DG1: Η πρώτη ξεχωριστή κάρτα γραφικών της εταιρείας [CES 2020]

11 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας στον τομέα των CPUs, η Intel ανακοίνωσε στο CES 2020 την πρώτη ξεχωριστή GPU της ιστορίας της, με κωδική ονομασία Intel DG1. Το κακό με την Intel, πάντως, είναι ότι αρκέστηκε απλά ...

Lenovo Yoga 5G: Το πρώτο 5G laptop με επεξεργαστή Snapdragon 8cx [CES 2020]

11 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Ακόμη ένα laptop της Lenovo που είχαμε πρωτοδεί πέρυσι το Μάιο στην Computex 2019, αποκτά πραγματική υπόσταση με αφορμή το CES 2020. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι το τότε ονομαζόμενο Project Limitless είναι ...

Super X-Fi Gen2: Η ολογραφία ακουστικών περνά στο επόμενο επίπεδο [CES 2020]

10 Ιανουαρίου 2020 Techgear Team

Ένα χρόνο μετά την ολοκληρωτική επικράτησή της με την κατάκτηση 15 best-of βραβείων του CES με την πρωτοποριακή τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, η Creative Technology παρουσίασε το ολοκαίνουργιο ...

MSI Creator 17: Το πρώτο laptop στον κόσμο με οθόνη MIni LED [CES 2020]

10 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Η MSI παρουσίασε στο CES 2020 ένα νέο laptop με ονομασία MSI Creator 17, το οποίο χαρακτηρίζει ως το πρώτο στον κόσμο με οθόνη Mini LED. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται LEDs μικρότερου μεγέθους (<2mm) για...

Η TCL δείχνει τα δόντια της με τη σειρά TCL 10 που περιλαμβάνει και 5G μοντέλο [CES 2020]

10 Ιανουαρίου 2020 Christos Elpidis

Η TCL έκανε το πρώτο βήμα στην αγορά των smartphones λανσάροντας το δικό της brand με το TCL Plex στην IFA 2019 και πλέον μοιάζει πανέτοιμη να μετατραπεί σε δυνατό ανταγωνιστή για τη mid-range αγορά. Η εταιρεία...

Loader
please wait
techgear_icon