Cher: Ταινία για τη ζωή της από τους παραγωγούς του Mamma Mia

Η λατρεμένη Cher αποφάσισε να χαρίσει ένα δώρο στους θαυμαστές της με την ανακοίνωση για την προετοιμασία μίας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της.

Μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter, η Cher επιβεβαίωσε ότι η ταινία, της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν ο τίτλος, θα κυκλοφορήσει μέσω της Universal Pictures από τους παραγωγούς του Mamma Mia. Την παραγωγή της ταινίας της Cher αναλαμβάνουν οι Judy Craymer, που είχε την εκπληκτική ιδέα να προσφέρει τη μουσική των ABBA μέσω ενός μαγικού σκηνικού musical και ο Gary Goetzman.

Το σενάριο της ταινίας θα υπογράψει ο Eric Roth, στον οποίο οφείλονται πολλές επιτυχίες, όπως το Forrest Gump και A Star is Born, ενώ επί του παρόντος απασχολείται με τα γυρίσματα της ταινίας του Martin Scorsese, Killers of The Flower Moon.

Περισσότερες πληροφορίες για το καστ των ηθοποιών και για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και αναμένουμε να δούμε αν η νέα ταινία της Cher θα επικεντρωθεί σε ένα κομμάτι της επιτυχημένης καριέρας της ή αν θα καλύψει όλη τη ζωή της popstar.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading