Chromecast with Google TV (HD): Το νέο dongle για ανάλυση 1080p με μόλις $29.99

Η Google δεν περίμενε την εκδήλωση της 6ης Οκτωβίου 2022 για να ανακοινώσει επίσημα το νέο Chromecast with Google TV (HD), ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Chromecast 4K στην έκδοση Android 12.

chromecast-with-google-tv-hd.jpg

Το νέο Chromecast with Google TV (HD) έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό, περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με δυνατότητα διαχείρισης με φωνητικές εντολές και προσφέρει streaming περιεχομένου σε ανάλυση 1080p HDR. Η εταιρεία σημειώνει ότι έχει πραγματοποιήσει διάφορες βελτιστοποιήσεις για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία διασκέδασης ανεξάρτητα από την τηλεόραση που διαθέτει ο χρήστης.

chromecast-with-google-tv-hd-2.jpg

Εκτός από τις προφανείς χρήσεις για το casting της εικόνας στην τηλεόραση (π.χ. για τηλεδιασκέψεις μέσω Google Meet ή εμφάνιση των Google Photos), το νέο Chromecast μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σερφάρεις στο Διαδίκτυο, να παρακολουθείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, και να ακούς μουσική απλά συνδέοντας το στην τηλεόραση και στο δίκτυο WiFi.

Το Chromecast with Google TV (HD) είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ σε τιμή μόλις $29.99, σε λευκή απόχρωση με λειτουργικό σύστημα Android 12.

Loading